14 Ekim 2013 Pazartesi

Bayramda İstanbul’da kalanlar için, Haliç manzarasında kahvaltı keyfi Kapory’den!



E-ticaret alanında “önce gör, sonra öde” mantığıyla, her zevke uygun fırsatlar yaratan Kapory, bayramda İstanbul’da kalan konuklar için eşsiz Haliç manzarasında ön ödemeli kahvaltı keyfi sunuyor.


Online İşler A.Ş.’nin Türkiye’yi yepyeni bir iş modeli ile tanıştıran devrimi Kapory, günlük olarak sunduğu avantajların yanı sıra, şehrin eşsiz manzaralarında sunduğu uygun fırsatlarla öne çıkıyor. Eğitimlerden turizme, güzellik ve bakımdan restoranlara kadar birçok farklı markanın hizmetlerini büyük indirim avantajlarıyla üyelerine sunan Kapory, ön ödemeli alışveriş ile kullanıcılarına indirim opsiyonuna ulaşma fırsatı sunuyor.


Farklı kategorilerde sayısız marka ile işbirliğine imza atan Kapory, Beyoğlu'nun göbeğinde yer alan Teras 6’da muhteşem Haliç manzarası ile İstanbulluları ve İstanbul'u ziyaret eden konukları keyifli bir kahvaltıda ağırlıyor. Bayramı İstanbul’da geçirecek konuklara, güzel havada sunduğu geniş kahvaltı menüsünde, peynir ve şarküteri çeşitlerinden reçellere, zeytinyağlıdan yumurta alternatiflerine kadar sayısız lezzet bulunuyor. Kapory kullanıcıları fırsata, 30 TL yerine 13.90 TL’ye ulaşabiliyor!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder