25 Ekim 2013 Cuma

ACE OF MICE ÖDÜLLERİ VIP KONGRE VE VIP EVENT'İN


VIP Kongre ve VIP Event, 2013 Ace of MICE Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödül Gecesinde 2 ödülün sahibi oldu. VIP Kongre “En İyi Profesyonel Kongre Organizatörü”, VIP Event ise Shell & Turcas 2012 Farkı Yaratan İnsandır etkinliği “En İyi Etkinlik Ödülü”nü aldı.


Nisan ayında seçkin bir jüri tarafından değerlendirilen 182 başvuru ve 29 kategori arasında; En İyi Etkinlik Yönetimi Firması, En İyi Etkinlik Profesyonel Kongre Organizatörü, En İyi Etkinlik Lansman Etkinliği ve En İyi Incentive Firması dallarında finale kalan VIP Turizm ve VIP Event, bu seneki Ace of MICE Ödül Töreni’nde 2 ödülün sahibi oldu.   VIP Kongre “En İyi Profesyonel Kongre Organizatörü” ödülünü alırken VIP Event ise “Shell & Turcas 2012 Farkı Yaratan İnsandır” etkinliği ile “En İyi Etkinlik” ödülünü aldı.


Ödülleri teslim alan VIP Turizm CEO’su Yasemin Pirinçcioğlu yaptığı konuşmada sektörün büyümesi için Ace of MICE ödüllerinin önemli bir adım olduğunun altını çizdi. Tüm katılımcılara ve jüriye duydukları güvenden ötürü teşekkürlerini sundu. Ayrıca Pirinçcioğlu “Başarımızın kaynağı müşterilerimizin ihtiyaçlarını iyi anlamak ve kreatif yönden güçlü bir ajans olarak hizmet sunmaktan geçiyor.  Proje süreçlerinde markaların hedeflerini benimseyip, pazarlama kanallarını en doğru şekilde yönlendiren bir iletişim platformu oluşturuyoruz. Bununla birlikte dinamik, detaylı çalışan ve öngörülü ekibimiz bizi bunun gibi ödüllere ulaştırıyor '' dedi. VIP çatısı altında VIP Event ve VIP Kongre markaları; 150 kişilik kadrosu, İstanbul, Ankara, Avrupa ofisleri ve uluslararası çözüm ortakları ile bir dünya markası olma yolunda hizmet vermeye ve yeni başarılara imza atmaya devam etmektedir.


Shell&Turcas Farkı Yaratan İnsandır Etkinliği
Royal Dutch Shell’in 2006 yılından bu yana düzenlediği “Farkı Yaratan İnsandır” programı, dünya genelinde Shell istasyonları arasında müşteriye sunulan hizmet ve servis kalitesiyle ilgili en iyi uygulamaları ödüllendirmeyi ve gelişimi teşvik etmeyi amaçlamaktadır. 65 ülkeden 16 bin istasyonun katılımıyla gerçekleştirilen ‘Farkı Yaratan İnsandır’ programında 2011 şampiyonu Shell Antalya Uncalı istasyonu ile Shell & Turcas oldu. Shell & Turcas’nin ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte hedef, hem kazanılan dünya şampiyonluğunu kutlamak,  hem de yeni atılımların, planların iş ortakları ile paylaşılacağı etkileyici bir etkinlik organize etmek idi. Farkı Yaratan İnsandır etkinliğini beğeni algısı yüksek 1200 kişilik üst düzey bir kitleye hitap ediyordu. Etkinlik kapsamında bu topluluğu etkileyecek, “wow!” etkisi yaratacak, ihtişamlı bir sonuç amaçlanmıştı. Bunun için VIP Event, Kıbrıs Kaya Artemis Otel’de mitolojik tanrıların, görkemli Yunan mimarisinin yansıtıldığı masalsı bir atmosfer yarattı.  Shell & Turcas ailesi unutulmaz bir etkinliğe tanık oldu.  Tüm katılımcılar geniş bir operasyon ile 6 farklı havalimanından, 14 ayrı uçuş ile Kıbrıs’ta buluştu.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder