7 Ekim 2013 Pazartesi

HİLSİDE BABA&OĞUL KAMPI


Hillside Baba&Oğul Kampı’na katılmak için son rezervasyon tarihi 25 Ekim Babalar ve oğulları Hillside Beach Club’ta keşiflerle dolu bir yolculuğa çıkıyorlar.Yoğun iş temposundan dolayı çocuklarına yeteri kadar zaman ayıramayan babalar, Hillside Beach Club’ın, Geleceğin Yıldızları ile birlikte düzenlediği “Hillside Baba & Oğul Kampı”nda 3 gün boyunca oğullarıyla birlikte vakit geçiriyor, ömür boyu hatırlayacakları bir deneyim yaşıyorlar. Hillside Beach Club’ın eşsiz doğasında birbirlerini yeniden keşfediyorlar. 1-3 Kasım tarihleri arasında düzenlenen bu kampa katılmak isteyenlerin 25 Ekim’e kadar rezervasyonlarını yaptırmaları gerekiyor.


Hillside Beach Club, Geleceğin Yıldızları ile birlikte düzenlediği, 1-3 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek “Hillside Baba & Oğul Kampı” ile babalar ve oğullar için, ömür boyu hatırlanacak, eşsiz bir yaşam deneyimine ev sahipliği yapıyor. 7-12 yaş arasındaki erkek çocukların babaları ile katılabileceği bu kampta, babalar ve oğulları, hazırlanan özel programlar eşliğinde 3 gün boyunca baş başa kalabilmenin keyfini yaşayacak, yaşamlarının belki de en unutulmaz anlarını geçirecekler.

Arkadaş olmanın sırlarını keşfedecek olan babalar ve oğullar, Hillside Beach Club’ın etkileyici doğal ortamında sportif faaliyetler yapacak, “babalar” ve “oğullar” takımlarına ayrılarak eğlenceli mücadelelere katılacaklar. Ayrıca hazırlanan takım çalışmaları çocukların liderlik, uzlaşma ve saygı gibi değerlerinin gelişmesine katkıda bulunacak. Baba ve oğulların iletişiminde yeni bir dönem başlatacak olan bu kamp, baba-oğul arasındaki rol-model ilişkisini güçlendirmeye yardımcı olacak ve nitelikli vakit sıkıntısı yaşayan babalar için ideal bir ortam sağlayacak.Hillside Beach Club’taki “Hillside Baba & Oğul Kampı”na katılmak için en geç 25 Ekim’e kadar rezervasyon yaptırmak gerekiyor.

Rezervasyon ve bilgi için:
Hillside Beach Club
İstanbul Ofisi: 0212 362 30 30
www.hillsidebeachclub.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder