24 Ekim 2013 Perşembe

ORTA DOĞUNUN EN İYİSİ HAVAYOLU ŞİRKETİ

QATAR AIRWAYS ORTA DOĞUNUN EN İYİ HAVA YOLU ŞİRKETİ SEÇİLDİ
Qatar Airways, 3 Ekim tarihinde Tayland’ın başkenti Bangkok’ da yapılan ATT Asya Seyahat Ödül Töreninde, sekizinci defa “Orta Doğu’nun En İyi Hava Yolu Şirketi” Ödülünü aldı.

ATT Asya Seyahat Ödülleri, Asya Pasifik’in en saygın seyahat dergisi TTG Asya okuyucularının oyları ile seçildi. Qatar Airways, müşteri hizmetleri, uçuş ağı hizmetleri, pazarlama ve reklamcılık programlarındaki başarılarından dolayı ödüle layık görüldü.

Hava yolu şirketi adına ödülü alan Qatar Airways CCO’su Marwan Koleilat bu ödülün, yolcular arasındaki popülerliğinin bir göstergesi olduğunu belirtti ve sözlerine şu şekilde devam etti:

“Her yıl ödül üstüne ödül alan Qatar Airways, dünyanın lider hava yolu şirketlerinden biri olarak konumunu güçlendirmeye devam ediyor. Orta Doğu’nun En İyi Hava Yolu Şirketi ödülünü kazanmak, yolcularımıza en iyi seyahat deneyimi yaşatma ve onlara en iyi hizmeti sunma taahhüdümüzü vurguluyor. Saygın müşterilerimiz tarafından bu ödüle layık görülmekten dolayı son derece gururluyuz. Asya Pasifik, Qatar Airways için en önemli bölgelerden biri. Bu nedenle, bu bölgedeki faaliyetlerimizi genişletip bir yandan da müşteri memnuniyetini en yüksek seviyede tutan hizmetlerimizi sunmaya odaklanıyoruz.”

Günden güne büyümeye devam eden Qatar Airways, Asya Pasifik’deki mevcut ağındaki uçuşların sıklığını da arttırıyor. Ekim 2012’ de yeniden uçuşların başlatıldığı Yangon’a 27 Ekim 2013 tarihinden itibaren her gün aktarmasız uçuşlar yapılacak. Bir diğer popüler rota olan Jakarta’ nın haftalık uçuş sayısı ise 11’den 14’e çıkartılacak.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder