11 Ekim 2013 Cuma

FC BARCELONA’ NIN KÜRESEL ORTAĞI ÜÇ YIL BOYUNCA QATAR AIRWAYS OLACAK




Ödüllü Hava Yolu Şirketi Qatar Airways ve Dünyanın En İyi Futbol Kulübü FC Barcelona’ nın Ortaklığı; Paylaşılan Deneyimi, Tutku, Gurur ve Kültür Değerlerini Gün Işığına Çıkartıyor


Qatar Airways CEO’su Akbar Al-Baker, FC Barcelona Başkanı Sandro Rosell ve FC Barcelona Ekonomi ve Strateji Alanı Başkan Yardımcısı Javier Faus’ un katılımıyla, Camp Nou’da gerçekleşen basın toplantısında Qatar Airways, FC Barcelona ile üç yıllık ortaklığının başladığını resmi olarak duyurdu.FCB ve Qatar Airways’in ortaklığını tarihi bir olay olarak değerlendiren Qatar Airways Ceo’ su Akbar Al Baker şunları belirtti: İlk defa böyle bir oluşuma, önemli bir spor ortaklığına katıldık. FCB’ nin Katalonya için, İspanya için önemini anlıyoruz. Aslında, dünyadaki her ülke için önemli bir takım. Futbolun fanlarına sunduğu büyük heyecanı oluşturup yayarken sizinle yan yana olmak büyük bir onur. Bu yeni kampanya ile hedefimiz dünyaya, ağımızdaki yolcularımız ile paylaşacağımız bu ortaklığın arkasında nasıl güçlü bir şekilde durduğumuzu göstermek.”


FC Barcelona futbol kulübü Başkanı Sandro Rosell’ de, önlerinde üç yıllık uzun bir yolculuk olduğunu belirtti ve sözlerine şu şekilde devam etti: “Bu yolculukta ortak başlangıç noktası ve hedeflerle birlikte deneyimlerimizi paylaşacağız. Barça ve Qatar Airways her gün daha iyi olma tutkusu, insan faktörünün fark yarattığı görüşü ve farklı kültürlerin entegrasyonu gibi pek çok ideal ile birbirine bağlanıyor. Ancak, insanları birleştirme isteğimizi de vurgulamak istiyorum. Bu istek, her gün fanlarımıza biraz daha yaklaşmamıza neden oluyor.”FC Barcelona, kurulduğu günden bu yana, sadece bir futbol organizasyonu olmakla kalmadı, aynı zamanda küreselleşme, dayanışma, entegrasyon ve sosyal birleşme açısından büyük bir güç olmayı başardı. Qatar Airways bu nedenle iki kuruluş arasındaki ortaklığı sadece basit bir ekonomik birlikten daha fazlası olarak tanımlıyor. Qatar Airways ortak girişimler oluşturmak amacıyla FC Barcelona ile birlikte çalışacak ve özellikle takım fanlarını birleştirme odaklı çalışmalar yapacak, bunun yanı sıra bu oyun sevgisini tüm dünyadaki sosyal haklardan yoksun çocuklara yaymak için çalışacak.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder