14 Ekim 2013 Pazartesi

DÜNYA IK ZİRVESİNDE ÇELEBİ KONUŞULDU



EMERGİNG MARKETS HR SUMMİT 2013’DE ÇELEBİ VE IK UYGULAMALARI ELE ALINDI
İnsan Kaynakları’nda dünyanın en prestijli zirveleri arasında yer alan Emerging Markets HR Summit 2013’te, Çelebi ve IK uygulamaları da ele alındı. 3-4 Ekim 2013 tarihleri arasında Londra’da gerçekleştirilen zirvede, Çelebi Havacılık Holding Global İK Başkanı Derya Tekin Yusuf, konuşmacı olarak yer aldı.

1-2 Ekim 2013 tarihlerinde ön zirvelerin gerçekleştirildiği Emerging Markets HR Summit 2013, İngiltere’nin başkenti Londra’daki The Waldorf Hilton’da gerçekleştirildi. Dünyanın dört bir yanından binlerce temsilcinin yer aldığı Emerging Markets HR Summit 2013’ün odağında; Çin, Hindistan, Rusya ile Asya'nın diğer bölgelerinde, Afrika, Ortadoğu ve Latin Amerika da dahil olmak üzere, yükselen pazarlar yer aldı. Coca Cola’dan Marks & Spencer’a, BP’den ING Bank’a ve Unilever’den HP’ye kadar birçok global markanın yöneticilerinin yer aldığı zirveye, Türkiye ve sivil havacılık sektörünü temsilen de Çelebi Havacılık Holding Global İK Başkanı Derya Tekin Yusuf katıldı.

Zirve’nin final gününde konuşan Derya Tekin Yusuf, “Organizasyonel Kabiliyetleri Geliştirmek İçin Efektif Performans Yönetim Sistemleri: Yüksek Performans Sağlamak ve Şirkete Efektif Geri Dönüş Sağlamak” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi. 1958 yılında 1 merdiven 5 işçi ile kurulan Çelebi’nin bugün Türkiye’nin dışında uluslararası 6 iştirakinde 6.500 çalışanı ile global bir marka olduğuna dikkat çeken Derya Tekin Yusuf, farklı ülke ve kültürlerde yakaladıkları başarıların kaynaklarından biri olan İK uygulamalarına değindi. Derya Tekin Yusuf tarafından aktarılan Çelebi’nin örnek IK uygulamaları, Emerging Markets HR Summit 2013’ün en çok ilgi çeken ve konuşulan konuları arasında yer aldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder