14 Ekim 2013 Pazartesi

Bayram çikolataları Marie Antoinette Chocolatier’den



Çikolatayı aşka dönüştüren Marie Antoinette Chocolatier, bayramda da lezzet tutkunlarını en özel tasarımlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Marie Antoinette Chocolatier, “Türk kahveli trüf ve fıstıklı lokumlu çikolatasıyla”yla bayramınızı tatlandırıyor.El yapımı çikolatanın özel adresi Marie Antoinette Chocolatier sevdiklerinize Kurban Bayramı’nda hediye edebileceğiniz büyüleyici  lezzetler sunuyor. Çikolatalarını yaban kirazı, çilek, fıstık, badem, hindistancevizi, portakal, orman meyveleri, altınçilek, mocha, limon, fındık ve menekşe ile zenginleştiren Marie Antoinette Chocolatier’in baskılı ve melek çikolataları, detaylarla süslü kutularıyla birlikte sevdikleriniz için  tercih edeceğiniz zarif birer bayram hediyesi oluşturuyor.

Çikolata tutkunları bu bayram da Marie Antoinette Chocolatier’nin bayrama özel çikolataları ile buluşarak bayram neşesini ikiye katlıyor. Enfes Türk kahvesi ve fıstıklı lokumun dayanılmaz uyumu bu kez el yapımı çikolatalarda bir araya gelerek geleneksel bayram atmosferini en güzel şekilde yansıtıyor. Sevdiklerinizle ağız tadıyla bir bayram geçirmenin yolu  Marie Antoinette Chocolatier’nin Nişantaşı’ndaki masalsı dünyasına uğrayıp gerçek çikolatanın büyüsüne kapılmaktan geçiyor.

El yapımı çikolatada İstanbul’un en iyisi olma iddiasını taşıyan çikolata butiği Marie Antoinette Chocolatier’ın çikolata tutkunlarının rüyalarını süsleyen çok özel tatları tıpkı birer mücevher kadar şık ve aşk kadar da lezzetliler. Hiçbir katkı maddesi ve koruyucu kullanmadan günlük olarak hazırlanan el yapımı çikolataların hammaddesi Belçika’dan geliyor. Buna Paris’ten gelen meyve özleri ve süslemeler ekleniyor. Marie Antoinette Chocolatier’da başta Ekvator olmak üzere Venezuela, costarica, Peru gibi tropik yağmur alan bölgelerde yetişen Theobrama Cacao ağacından özenle seçilmiş çekirdekler kullanılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder