28 Ekim 2013 Pazartesi

EN İYİ SPOR ETKİNLİĞİ ÖDÜLÜ “BOĞAZİÇİ KITALARARASI YARIŞLARI”NIN!

Türkiye'nin bütün M.I.C.E. sektörünü buluşturan "Ace of MICE Ödülleri"nin 2.'si"Haliç Kongre Merkezi"nde muhteşem bir törenle sahiplerini buldu. “En İyi Spor Etkinliği” kategorisinde “TMOK-Boğaziçi Kıtalararası Yarışları” etkinliği ile birinciliği Serenas Group kazandı.


Turizm Medya Grubu tarafından düzenlenen, iletişim çağının en etkili dinamiklerini M.I.C.E (Meeting, Incentive, Congress, Events) bir araya getiren ACE of M.I.C.E. Ödülleri gecesi, M.I.C.E. sektörünün yanı sıra, siyaset, iş dünyası ve sanat camiasından yaklaşık 3 bin davetlinin katılımıyla 22 Ekim akşamı Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.Türk kongre, toplantı ve etkinlik sektörünün bilinirliğini küresel ölçekte artırmayı hedefleyen ilk ve tek organizasyon olan Ace of M.I.C.E Ödül Töreni’nde, 29 ayrı kategoride, yaratıcılık, konsept çalışmaları, farklılaşan noktalar, hizmet kalitesi, ülke tanıtımına sağlanan katkılar ve sürdürülebilir turizm konularında gerçekleştirdikleri çalışmalar çerçevesinde belirlenen birincilere ödülleri takdim edildi. 

“En İyi Spor Etkinliği” kategorisinde, “Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi-Boğaziçi Kıtalararası Yarışları” etkinliği ile birinciliği Serenas Group almaya hak kazandı. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin en önde gelen etkinliği olarak düzenlenen ve bu yıl çeyrek asra ulaşmanın haklı gururunu kutlayan yarışlar, 2 Kıta 1 Yarış sloganıyla 55 ülkeden 1500’e yakın sporcunun katılımıyla 25. kez gerçekleştirildi. Her yıl artan büyük ilgi ve rekor başvuruyla gerçekleştirilen yüzme, kano ve kürek yarışları önümüzdeki yıl 20 Temmuz 2014 tarihinde gerçekleştirilecek.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder