24 Ekim 2013 Perşembe

BOĞAZİÇİ’NDE 60 YILLIK BİR LEZZETYENİKÖY İSKELE RESTAURANT



Kimbilir ne aşklar filizlendi masalarında, kimlerin şerefine kaldırıldı kadehler, kimler mutluluğu tattı lezzetli yemeklerin armonisinde… Yeniköy İskele Restaurant 1953 yılından beri, aynı yerde aynı isimle ara vermeden faaliyet gösteriyor. Dile kolay tam 60 yıldır sürdürülen bir keyif geleneği; Yeniköy İskele Restaurant. Yeme-içme ve eğlence sektörünün amiral gemisi BVS Grup tarafından restore edildikten sonra, ayrıcalıklı bir dekorasyon anlayışıyla hizmete sunulan, geçmişin değerlerini bugüne özgü lezzetlerinde yaşatan bir Boğaziçi klasiği…


“YARIN SABAH İSKELE’DE BULUŞALIM…”
Üç katta, aynı anda toplam 80-100 kişi ağırlayabilen Yeniköy İskele Restaurant, seçkin konuklarına özel muhteşem Boğaz manzarasına açılan balkon-terasta, hafta içi ve hafta sonu sunduğu brunch menüleriyle de erken saat keyiflerinin ilk adresi.


GURME DAMAKLARIN BAŞ TACI
Tazelik ve ustalığın temel değerler olduğu Yeniköy İskele mutfağında, balık menüleri her sezon yenileniyor.
Mününün olmazsa olmazı baş tacı mezeler, salatalar ve tadına doyulmaz balık kavurması, sevdikleriyle keyifli bir gün geçirmek isteyen misafirlerin ilk tercihleri.Yeniköy İskele Restaurant konuklarına, özel günlerde ve toplantı organizasyonlarında da her türlü hizmeti sunuyor.


Adres: Köybaşı Caddesi İskele Sokak No:7/A Yeniköy/Sarıyer/İstanbul
Telefon: 0212 262 73 73 – 0212 262 35 49
www.yeniköyiskele.com info@yeniköyiskele.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder