7 Ekim 2013 Pazartesi

EN DOĞRU ROTALARLA, EN KEYİFLİ VE EN UNUTULMAZ BAYRAM TATİLLERİ MORE TRAVEL’DA…


Seyahat etmek insanı değiştirir, zenginleştirir… Bu deneyimlerle beraber hayata bakış açısı da değişir; daha güzel, daha keyifli gözlerle görürsünüz dünyayı… Elbette, doğru zamanda ve doğru yerde olmak da büyük önem taşır. Kişiye özel danışmanlık hizmetleri ile tam da bu noktada ihtiyaca yönelik servis veren ve seyahat dünyasında farklılık yaratan More Travel, Kurban Bayramı’nda unutulmaz tatiller yaşayarak, ruhunuzu zenginleştirecek turları ile tam da size göre…

Henüz güneşe, denize, yaza doyamayanlardan mısınız? Maldivler, Mauritius, Seyşeller, Phuket turları ile More Travel sizi Kurban Bayramı’nda Egzotik Adaları keşfetmeye davet ediyor. Hint Okyanusu’nun en güzel takımadaları olan Maldivler’de güneşin ve denizin tadını çıkarırken, sonsuz mavide dalarak büyüleyici su altı dünyasının da keyfini çıkaracaksınız. Egzotik Adalar turlarında ilgi gören Mauritius ve Seyşeller ise denizi ve kumsalları kadar egzotik doğası ve gurme lezzetleri ile de oldukça ilgi çekici…

Bu yaz, denize de güneşe de doydum, iş hayatına dönmeden önce rahatlamam ve zinde olmam gerek diyenlerdenseniz, o zaman rotanızı More Travel rehberliğinde Uzakdoğu’ya çevirmenizde fayda var. Vietnam – Kamboçya – Myanmar turu, el değmemiş ve doğallığı bozulmamış tabiatı, mistik ve huzurlu tapınakları kadar dünyaca ünlü masajları ile de Kurban Bayramı’nda kaçırılmaması gereken bir tatil fırsatı sunuyor.
Biraz macera olsun ve tam da mevsiminde bir keşif olsun diyenler için sezonun en keyifli rotası Güney Afrika… Safari turları, egzotik hayvanlar alemi, renkli eğlence hayatı, eşsiz bitki örtüsü ve özgün lezzetleri ile More Travel’ın rehberliğinde keşfe çıkacağınız Güney Afrika bu uzun tatili keyifle değerlendirebileceğiniz rotaların başında geliyor.

Kurban Bayramı’nın tadını doyasıya çıkarmak istiyor ve size en uygun rotanın neresi olduğunu merak ediyorsanız, vakit kaybetmeden www.moretravel.com.tr adresli web sitesinden ya da 0212 292 12 16 numaralı telefondan bilgi alarak, yerinizi ayırtmanızda fayda var!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder