3 Ekim 2013 Perşembe

YURTDIŞINDA YABANCI DİL ÖĞRENMENİN TAM ZAMANI

Global Vizyon, turizm çalışanlarına yurtdışında yabancı dil eğitimi konusunda geniş seçenekler sunuyor
Turizm sezonunun yavaşladığı sonbahar ve kış aylarında, İngilizcesini geliştirmek isteyen turizm çalışanları için Global Vizyon Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı İngiltere ve özellikle Malta’daki dil okullarında çok uygun seçenek ve kampanyalar hazırladı. Yurtiçinde ve yurtdışında ofisleri ve uzun yıllara dayanan tecrübesi ile Global Vizyon, İngilizceyi yurtdışında yaşayarak öğrenmek isteyenlere bütçelerine uygun paket programlar sunuyor.

Global Vizyon Antalya Şubesi Yurtdışı Eğitim Danışmanı Mine Kestane Hatipoğlu, İngilizcelerini geliştirmek isteyen ya da pratik yapma imkanı bulmak isteyen turizm çalışanlarının bu dönemi İngilizcelerini geliştirmek için değerlendirebileceklerini, bunun aynı zamanda kendileri ve kariyerleri için yapabilecekleri en değerli yatırım olacağını söyledi. Hatipoğlu özellikle, kış döneminde İngiltere ve Malta’daki uygun fiyatların kaçırılmamasını istedi.

Türkiye’de dil öğrenmeye çalışmanın istenen hızda ve verimlilikte olmadığını, öğrencinin haftanın belli günlerinde ve belli saatlerde kendisini İngilizce öğrenmeye konsantre ederken,  hayatı anadilinde devam ettiği için ciddi bir kayıp yaşadıklarını ve bazen de verilen tüm paranın boşa gittiğini görebildiğini öne süren Hatipoğlu, “Yurtdışında yabancı dil öğrenmenin, özellikle İngilizce konuşulan bir ülkede eğitim ve yaşamın İngilizce olduğu bir ortamda öğrenci neredeyse doğal bir süreç olarak dili öğreniyor ve verilen paranın her kuruşu hedefini bulmuş oluyor. İşte gerçek tasarruf burada yatıyor.”dedi.

Turizm çalışanlarının, Global Vizyon’un dil okullarının kış dönemi kampanyalarından yararlanma fırsatını kaçırmamalarını isteyen Mine Kestane Hatipoğlu, Global Vizyon’un uluslararası yurtdışı eğitim danışmanlık hizmeti verdiğine dikkati çekti, “Uzun yıllara dayanan bilgi ve tecrübe, güven ve disiplin bizim vizyonumuzdur. Global Vizyon Antalya Şubesi kanalıyla bugüne kadar 500’e yakın öğrenci çeşitli eğitimleri almak üzere yurtdışına gitti. Öğrenci memnuniyet oranımız ise yüzde 100’e yaklaştı.”diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder