6 Ekim 2013 Pazar

KURBAN BAYRAMI'NDA TATİLİN KEYFİNİ RİXOS HOTELS'DE ÇIKARIN


YILIN SON TATİLİ RİXOS HOTELS'DE
Rixos Hotels, Rixos Premium Bodrum, Rixos Premium Belek ve Rixos Sunagate'de  yaz mevsimini bitirmek istemeyenler için dopdolu Kurban Bayramı programları sunuyor.Rixos Premium Bodrum, bayram tatilinde misafirlerine farklı eğlence seçenekleri sunuyor. Kurban Bayramının ilk günü 15 Ekim Selami Şahin ile Ada Gazinosu, 16 Ekim’de Yeliz ile Yeşilçam Geceleri ve bayramın üçüncü günü ise Coşkun Sabah ile Anılar programları Rixos Premium Bodrum misafirlerine unutulmaz bir bayram keyfi sunuyor.

 Rixos Premium Bodrum sezon sonunda uzun bayram tatili fırsatını kaçırmak istemeyenler için özel konaklama paketi sunuyor. Otele girişte çok özel şekilde karşılanacak olan misafirler bayram süresince gün boyu devam edecek olan aktivitelerden faydalanıyor. Deniz manzaralı odalara upgrade edilecek olan misafirler, Rixos Royal SPA’da %15 indirimle tüm yazın yorgunluğunu atacak olan misafirler, a la carte restoranlarda da %25 indirimle rezervasyon yaptırabiliyor. Rixos Premium Bodrum’da bayram tatilini geçirecek olan misafirler, bayram süresince devam edecek olan Ada Gazinosu ve Coşkun Sabah’la Anılar programına rezervasyon önceliğine sahip oluyor.

Rixos Premium Belek, 15 Ekim'de Grup Basamak, 16 Ekim'de Enbe Orkestrası, 17'Ekim'de Phoenix Show ve 19 Ekim'de ise Todes grubu ile yılın son tatilini geçirmek isteyen misafirlerini ağırlayacak.

Rixos Sungate hazırladığı renkli partiler ve performanslar ile eğlenceli bir kurban bayramı vaad ediyor. 14 Ekim'de Retro Party ile başlayacak olan Rixos Sungate eğlence programı, 15 Ekim'de Çin Sirki, 16 Ekim'de Sunset partisi ile devam edecek. Bayram tatilinin son iki gününde ise Hot Chocolate Dance partisi ve Murat Alpsü'nün The Sultan Seraglio permansı, tatilini Rixos Sungate'te geçirmeyi tercih edenleri eğlencenin doruğuna taşıyacak.Yılın son tatil fırsatını yaratan Kurban Bayramı'nda Rixos Hotels misafirlerini yazın son eğlencesiyle buluşturuyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder