23 Ocak 2014 Perşembe

14 ŞUBAT’TA AŞKIN YEDİ RENGİ MARTI ISTANBUL HOTEL’DE !



Açıldığı günden bu yana farklı dizaynı ile şehrin nabzını en iyi tutan otel olarak dikkat çeken  Martı Istanbul Hotel, Sevgililer Günü’nü şehrin kalbi Taksim’de geçirmek isteyen çiftlere aşk dolu programlar sunuyor.
Martı Istanbul Hotel’de Sevgililer Günü kutlamayı planlayan çiftleri, romantik müzikler ile beraber gurme tatlar eşliğinde büyülü bir yemeğin ardından modern ve klasik Türk mimarisini birleştiren odalarda konaklama fırsatlarını içeren farklı seçenekler bekliyor.
Aşkın dansı olarak bilinen Tango ile gece otel girişinde, merdivenlerdinde, lobisinde tango yapan Tango Rocio ekibinin nefes kesen gösterisi ile başlıyor ve Quad Restaurant’ın Aşkın 7 rengi menüsü ile damaklarda da unutulmayacak bir tat bırakıyor.
Sevgililer Günü gecesi romantik akşam yemeği öncesinde çiftler 18:00-20:00 saatleri arasında BRASS Restaurant & Bar’ın birbirinden lezzetli kokteylerinden  yüzde 25 indirimli olarak tadabilecekler. Menü kırmızıdan pembeye, turuncudan sarıya aşkın renkleri  ile bezenmiş gurme tatlarla geceye renk katacak.  Zencefilli balkabağı çorbasından beyaz trüflü risotto’ya,  beyaz gül ile kaplanmış levrek filetosuna kadar farklı seçeneklerle bir lezzet şöleni yaşatacak.
Yemekten sonra eğlenmek isteyen çiftler geceye BRASS “Love Lounge”ta devam edebilecekler. BRASS Restaurant & Bar 22:00-01:00 arasında canlı müzik performansı ile geceye ritm katacak.
Sevgililer Günü gecesini Martı Istanbul Hotel’in modern ve Osmanlı mimarisini buluşturan odalarında geçirecek sevgililer çok özel konaklama paketlerinden faydalanabilecekler. Sevgililer Günü’nü hafta sonuna uzatacak şanslı çiftler ise odalarının ücretsiz olarak upgrade edilmesiyle lüks detaylarda bezenmiş, oda içerisnde hamam tarzı kurnalı özel tasarım Turkish Suit’lerde konaklama fırsatını yakalayacaklar.  Sevgililer Günü konaklama paketleri dahilinde SPA ve kuaför hizmetleri yüzde 25 indirimli olarak sunulacak.
Martı Istanbul Hotel’de bu romantik günü hafta sonuna taşıyan çiftler de unutulmadı. Martı Istanbul Hotel’de Sevgililer Günü kutlamaları 15 Şubat’ta 11:00 – 14:00 arası  özel  Sevgililer Günü  Brunch’ı ile devam edecek.
“Aşkın Yedi Rengi” akşam yemeği kişi başı fiyatı  100.-TL (kdv dahil)
Sevgililer Günü Çift Kişilik Konaklama Paketi gecelik fiyatı 100.-€ (kdv dahil)
Sevgililer Günü Brunch çift kişilik paket fiyatı 100.-TL (kdv dahil)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder