23 Ocak 2014 Perşembe

PEGASUS HAVA YOLLARI, HARVARD BUSINESS SCHOOL’UN KÜRESEL SAHA İŞ ORTAĞI OLARAK SEÇİLDİ

Uluslararası alanda işbirliklerine her gün yenisini ekleyen Pegasus Hava Yolları, dünyanın önde gelen üniversitelerinden Harvard Business School’un 12 ülkedeki Küresel Saha İş Ortaklarından biri oldu.

Harvard Business School’un ABD, Arjantin, Brezilya, Çin, Gana, Güney Afrika, Hindistan, Kamboçya, Malezya ve Vietnam’ın da aralarında bulunduğu 12 ülkenin önde gelen şirketleriyle birlikte yürüttüğü Küresel Saha İş Ortaklığı çalışması kapsamında Pegasus, Harvard Business School MBA öğrencilerinden oluşan 6 kişilik bir grubu, ortak yürütülen projenin detaylarını çalışmak üzere Ocak ayı boyunca Türkiye’deki merkez ofisinde ağırlıyor.

Öğrenciler, misafirleri ile yakın temas halinde olması ve hizmet sektöründe geliştirilecek projelere açıklığı nedeniyle Harvard Business School tarafından tercih edilen küresel saha iş ortakları listesinde öne çıkan Pegasus için, Pegasus’un ek ürün ve hizmetler çatısı altında yer alacak projeler geliştiriyorlar. Harvard Business School MBA programının ilk yılı boyunca süren, 3 etaplı SAHA programının 2. ayağı kapsamında Harvard Business School Profesörleri Amy Edmondson ve Tom Nicholas rehberliğinde Pegasus’ta çalışmalarını sürdüren öğrencilerin, yeni ürün ve hizmetlere yönelik yaratıcı ve yenilikçi fikirler geliştirerek deneyim kazanmaları hedefleniyor.

Harvard Business School’un Küresel Saha İş Ortaklığı konusunu değerlendiren Pegasus Hava Yolları Pazarlama Direktörü Onur Dedeköylü, “Harvard Business School gibi dünya çapında markalaşmış bir üniversitenin iş ortağı olmak Pegasus’un global vizyonunu pekiştiren bir durum. Biz aynı zamanda sürekli gelişmeye ve misafirlerimize daha iyisini ve fazlasını sunmaya amaçlayan bir kurumuz. Bu süreçte de öğrenciler, Pegasus’un misafirlerine sunduğu ek ürün ve hizmetlerine değer katmaya yönelik bir çalışma gerçekleştiriyorlar. Harvard Business School öğrencilerinin Pegasus’ta gerçekleştirdikleri bu çalışmalarla kariyerlerine büyük bir katkıda bulunacaklarına inanıyoruz. Bu iş ortaklığı aynı zamanda Harvard Business School MBA öğrencileri için paha biçilmez bir deneyim.” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder