22 Ocak 2014 Çarşamba

Emlak Sektörüne Hizmet Eden Teknoloji ve Bilgi Odaklı Bir Platform; Metrekare.com Yayında

Emlak sektöründe devrim yaratmak üzere yola çıkan Türkiye'deki en kolay emlak alma, satma ve kiralama deneyimini sunan Metrekare.com hizmete başladı. Boğaziçi Üniversitesi’nden mezun üç arkadaş; Serhat Karahan, Halil Akın ve Arda Bayındır’ın hayata geçirdiği ev satın alırken ya da kiralarken ihtiyaç duyulan her türlü bilgiyi ayağınıza getiren Metrekare.com, bölgelerin ulaşım, okul ve çevre gibi özellikleriyle ilgili detaylara da yer veriyor. Sadece ilgilendiğiniz emlak ile ilgili bilgilere ulaşmanızı sağlamakla kalmayıp, bulunduğu bölgeyle ilgili fiyat araştırmaları yapan Metrekare.com, bu yönüyle rakiplerinden sıyrılıyor.

Türkiye’de ev bulabilmek oldukça sancılı bir süreç. Emlak sektörüyle ilgili araştırma yaptığınız vakit emlak sitelerinin verdiği hizmetin temelde eksik olduğunu gözlemek mümkün. Oysa bir ev satın alırken; fiyat, metrekare gibi özelliklerin yanı sıra evin bulunduğu bölgenin özellikleri, geçmiş fiyat bilgileri ve diğer insanların düşünceleri de önem taşıyor. Bu ihtiyaçtan dolayı kullanımı kolay, modern ve mobil odaklı bir platform olan Metrekare.com ortaya çıktı. Emlak ile ilgili her türlü bilgiyi tek çatı altında toplamak üzere hayata geçirilmiş, yeni nesil seri ilan sitesi olan Metrekare.com, Earlybird Venture Capital ve Aslanoba Capital gibi büyük girişim sermayelerinin inancını kazanarak aldığı yatırım desteğiyle hizmet vermeye başladı.
Semt, ulaşım ve çevre hakkındaki tüm bilgiler Metrekare.com’da

Trendyol, Peak Games ve Grupanya gibi başarılı girişimcilerin kurucuları tarafından da desteklenen emlak sitesi; kiralık daire, satılık ev ya da ofis arayan kişilere konum ve semt hakkında da en güncel bilgileri sunuyor. Aradığınız evi daha yakından tanıma fırsatı sunan Metrekare.com, bölgelerin ulaşım, okul ve çevre gibi özellikleriyle ilgili detaylara da yer veriyor. Böylelikle oturmak istediğiniz bölgeye ait her türlü bilgiye en kolay şekilde ulaşmak mümkün hale geliyor.

Web ve mobil uygulamalarıyla artık emlak bulmak çok kolay
Tüketicilerin başka hiçbir yerde bulamayacakları; fiyat karşılaştırmaları ve bölgelerin çevre, ulaşım gibi özellikleriyle ilgili ayrıntılara da yer veren Metrekare.com, kullanımı oldukça pratik web ve mobil uygulamalar sunuyor. Web sitesi ile senkronize çalışan Android ve İPhone uygulamalar sayesinde, kullanıcı çevredeki evleri ve emlak ofislerini görebilmenin yanında cep telefonundan ilan eklenebiliyor ve uygun evlerden anında haber alınabiliyor. Bilgisayarınızdan olduğu gibi, mobil cihazınızdan da özenle tasarlanmış mobil sitesine girerek aradığınız evi rahatça bulabilir, ilginizi çeken ilanlara istediğiniz her yerden ulaşabilirsiniz.

Doğrudan ilanlara ulaşım
Haftalar, aylar hatta seneler süren ev arayışlarını, sunduğu mobil uygulamalar ile kolaylaştırarak rakiplerinden sıyrılan Metrekare.com, sade ara yüzü ile ilginizi çeken ilanlarda sadece aradığınız bilgiyi bulmanızı, reklamlardan ve ilgisiz ilanlardan arındırılmış sayfalarda rahatça dolaşabilmenizi sağlıyor. Aradığınız kriterleri doğrudan girerek, isteğiniz en uygun emlak ilanlarına anında ulaşabilirsiniz. Ayrıca aradığınız tüm özellikleri kaydedebilir ve kriterlerinize uygun emlaklara her gün size özel seçilmiş olarak ulaşabilirsiniz.

Sahte ve eski ilan sorunu son buluyor
Hem kullanıcıların hem de emlak ofislerinin mevcut sorunlarını tespit ederek, bu sorunları en iyi şekilde çözmek hedefiyle yola çıkan Metrekare.com, pek çok emlak sitesinde yaşanan eski ve sahte ilan problemini de tarihe gömüyor. Emlak sektörüyle ilgili gerekli bilgileri üretmek için kurduğu departmanı ile sahte ya da eski ilan riskini ortadan kaldıran emlak sitesi, sürekli güncellenen ilan ve bilgilerle güveninizi kazanmayı başarıyor.İnsanların hayallerindeki evi kolayca bularak, istedikleri bilgilere ulaşmalarını sağlayan Metrekare.com, yeni geliştireceği özelliklerle Türkiye’deki tüm emlak piyasasıyla ilgili en kapsamlı bilgileri, en kolay anlaşılır şekilde emlak arayanların ve emlak profesyonellerinin hizmetine sunmayı hedefliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder