24 Ocak 2014 Cuma

Setur Yurtiçi ve Yurtdışı Turlar Müdürü Yeşim ÖZALTAY, sömestir tatil seçeneklerini değerlendirdi



Ayrıcalıklar dünyası Setur, sömestir tatilini keyifli geçirmek isteyen çocuklara ve ailelerine birbirinden güzel seçenekler sunuyor. Setur Yurtiçi ve Yurtdışı Turlar Müdürü Yeşim ÖZALTAY, yurtiçinde Palandöken, Kartalkaya ve Uludağ,  yurt dışında ise özellikle Alp’lerdeki kayak destinasyonlarının ve Fransa ile Avusturya’nın tercih edildiğini dile getirdi.

Yurtdışı turlarında ilk tercihler; Alp’lerdeki Kayak Destinasyonları, Fransa ve Avusturya...
Sömestirde yurtdışı paket turlarında okul tatili dolayısıyla, özellikle Alp’lerdeki kayak destinasyonları, Fransa ve Avusturya ağırlıklı olarak tercih edildi. Sıcak bölgelerde ise tercih edilen rotalar Uzakdoğu, Güney Afrika, Küba, Güney Amerika, İtalya, Doğu ve Batı Amerika oldu. Bu turların fiyat aralıkları 647 ile 3.197 Euro arasında değişiyor. Setur’un özel avantajları ve erken rezervasyon uygulamasıyla uzak destinasyonlara 75, yakınlara 50 Euro indirimler uygulandı. Gemi ürünlerinde ise fiyat aralıkları 997 ile 2.397 Euro arasında değişen Karayipler ve Kanarya Adaları tatilcilerin öncelikli tercihleri arasında yer alıyor.

ÖZALTAY: “Sömestirde grup organizasyonu olarak 400, münferit seyahat edecekleri ise 200 olarak öngörüyoruz”Sömestir tatili sürecinde grup organizasyonu olarak 400, münferit seyahat edecekleri ise 200 kişi olarak öngördüklerini dile getiren Yeşim ÖZALTAY, tatilcilere yurtdışı turlarında Amerika, Uzakdoğu ve İtalya, gemi gruplarında ise Kanarya Adaları ve Karayipler’i tavsiye etti.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder