23 Ocak 2014 Perşembe

SEVGİLİLER GÜNÜ TATİLİNDE İÇİNİZİ ISITACAK JETSET ROTALARI


“Tatil”e farklı bir bakış açısı getiren Jetset, güneşin içinizi ısıtacağı, sıcak iklimlerde geçireceğiniz Sevgililer Günü tatili için ayrıcalıklarını sunmaya devam ediyor. Romantizm, lüks ve keyif… Size bunların hepsini hayal ettiğiniz şekilde sunabilecek belki de tek adres JETSET.Derin ve hüzünlü tarihi, güzel plajları, koyları, eğlence olanakları, vahşi yaşamı barındıran yamaçları ve parkları, deniz hayvanlarına ev sahipliği yapan okyanusları ile ünlü Cape Town’da romantik bir o kadar renkli 14 Şubat tatili sizi bekliyor.



 Rüya şehir Cape Town’da, muhteşem manzarayı izleyebileceğimiz Masa Dağı’nı; fok, penguen, köpek balığı, dev yengeçler, ıstakozlar ve birçok okyanus canlısının bulunduğu akvaryumu; Atlas ve Hint Okyanusu’nun buluştuğu alanda Ümit Burnu’nu; bembeyaz kumsalları ile Camps Bay’i; Nelson Mandela’nın hapis yattığı Robin Adası’nı keşfedecek, gördüğünüz manzaralar karşısında büyüleneceksiniz. Güney Afrika’nın dünyaca ünlü şaraplarının üretildiği Stellenbosch’u gezerken yeni lezzetler keşfetmek ve Büyük Kafes Dalışı yapmak için Cape Town tatili kaçırılmayacak bir fırsat. Güneşiyle içinizi ısıtacak, doğasıyla ruhunuzu dinlendirecek Cape Town, Sevgililer Günü tatili için THY direkt uçuşuyla sizleri bekliyor.

YERYÜZÜ CENNETİ MALDİVLER
Ve romantik tatillerin ilk akla gelen adreslerinden biri olan, Maldivler...
Bembeyaz kumsallarda güneşlenmek, turkuaz rengi sularda yüzmek ve sunduğu pek çok büyüleyici güzellikle baş başa kalmak için Sevgililer Günü tatilinizi Maldivler’de geçirmek istemeniz kaçınılmaz. Jetset, cennetten bir köşe olan doğa harikası Maldiv tatilini sizin için kusursuz hale getiriyor.Atmosferiyle ve güzellikleriyle size doyasıya yaşatacağı romantizmin yanı sıra yunuslarla yüzebilir, mercan resiflerinde şnorkel veya tüple dalarak deniz dibinin müthiş renklerini keşfedebilir ve farklı balıkları görebilir, Dhoni adlı yerel teknelerle müthiş gün batımını izleyebilir veya turkuaz renkli sularda müthiş dalgalarda sörf yapabilirsiniz.

Dünyayı gezmeye başlamadan önce Jetset’i keşfetmek işinizi kolaylaştırır.

| 444 5 387

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder