22 Ocak 2014 Çarşamba

SÖMESTİRDE TERMAL KEYFİ

ODEON TOURS İLE SÖMESTİRDE TERMAL KEYFİ

İki haftalık sömestir tatili heyecanı başladı. Anne ve babalar, yarıyıl tatilinde çocuklarıyla geçirebilecekleri farklı tatil seçeneklerini değerlendiriyorlar. 24 Ocak tarihinde okulların tatile girecek olmasıyla birlikte tatilini yurtiçinde geçirmeyi planlayan ailelerin alternatiflerinden biri de termal&SPA otelleri.

İki haftalık sömestir tatili heyecanı başladı. Anne ve babalar, yarıyıl tatilinde çocuklarıyla beraber geçirebilecekleri farklı tatil seçeneklerini değerlendiriyorlar. 24 Ocak tarihinde okulların tatile girecek olmasıyla birlikte tatilini yurtiçinde geçirmeyi planlayan ailelerin alternatiflerinden biri de termal&SPA otelleri.

Sömestir tatilini fırsat bilerek kış mevsiminde termal tesislerin dinlendirici ve iyileştirici etkisinden faydalanmak isteyen pek çok aile olduğunu ifade eden ODEON Tours İç Pazar Müdür Vekili Mehmet Kamçı, konuyla ilgili olarak şunları söyledi; "Cuma günü başlayacak olan sömestir tatili dolayısıyla aileler çocuklarının yarıyıl yorgunluğunu atmaları için kayak otellerinin yanı sıra termal&SPA otellerine ilgi gösteriyorlar. Sunduğumuz uygun avantajlı paketler ve 7 Kal 5 Öde, 4 Kal 3 öde gibi kampanyalarımız dolayısıyla çok sayıda rezervasyon talebi alıyoruz.

Afyon, Bursa, Yalova, Balıkesir, Kızılcahamam, Pamukkale ve Sarayköy en yoğun rezervasyon talebi aldığımız yerler. Bu bölgelerde konforlu ve keyifli bir tatil yapmak ve şifa bulmak ODEON ayrıcalığı ile mümkün’’.  Son günlerde yaşanan yaygın grip salgının dahi bu merkezlerde kolay atlatılabileceğini,  hem dinlenme hem de sağlık amaçlı tatil fırsatının kaçırılmaması gerektiğini vurgulayan Kamçı, ODEON Tours’un misafirlerine ücretsiz ulaşım hizmeti verdiğini de sözlerine ekledi.

Hala çok uygun fiyatlarla rezervasyon yapabilme şansı devam ediyor
ODEON Tours’un 25 Kasım 2013’ten itibaren tatil severlere sağladığı yüzde 50’ye varan erken rezervasyon indirimleri kampanyanın ikinci döneminde yüzde 45’e varan indirimlerle devam ediyor.

ODEON Tours’dan her 100 TL'lik alışverişe, 50 mil
Miles&Smiles üyeleri, tüm yurt içi otel rezervasyonları ile Türk Hava Yolları uçaklı Kıbrıs paketlerinde her 100 TL harcama karşılığı 50 bonus mil kazanıyor.

Tur programları hakkında bilgi almak ve kayıt yaptırmak için ODEON Tours Çağrı Merkezi 444 0 684’yi arayabilir, www.odeontatil.com  adresine ulaşabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder