29 Ocak 2014 Çarşamba

İstanbul Marriott Hotel Şişli’nin Finans Direktörü Gökmen Şentürk



Dünyaca ünlü Marriott International’ın en yeni oteli İstanbul Marriott Hotel Şişli’nin Finans Direktörlüğü görevine Gökmen Şentürk getirildi.Lüks ve rahatlığı bir arada sunan 259 odasını eşsiz Boğaz, şehir ve Haliç manzarasıyla tamamlayan İstanbul Marriott Hotel Şişli, konuklarına kapılarını güçlü bir kadroyla açıyor.
Marriott International’ın tüm dünyada değişen yüzünün ilk temsilcilerinden biri olan İstanbul Marriott Hotel Şişli’de Finans Direktörlüğü görevine, turizm sektörünün deneyimli isimlerinden Gökmen Şentürk atandı.

Gökmen Şentürk kimdir?
Gökmen Şentürk 1996 yılında 9 Eylül Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü’nden mezun oldu. Kariyerine başladığı 1998 yılından bu yana önde gelen otel zincirlerinin finans bölümlerinde sorumluluk üstlenen Şentürk, son olarak The Marmara Hotels & Residences bünyesinde Merkez Mali İşler Müdürü olarak görev yaptı.Gökmen Şentürk, kariyerine, dünyaca ünlü Marriott International’ın İstanbul’daki en yeni oteli olan İstanbul Marriott Hotel Şişli’de Finans Direktörü olarak devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder