27 Ocak 2014 Pazartesi

Emirates, Dublin seferlerini artırıyor

Tüm dünyada insanları ve şehirleri birleştiren Emirates, 1 Eylül 2014 tarihinden itibaren Dublin'e günde iki sefer düzenlemeye başlayacak. Artırılan seferlerle her iki yönde haftada 5 binin üzerinde                       yeni koltuk kapasitesi sağlanacak.

Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates, Dublin hattına 1 Eylül 2014 itibariyle günde iki sefer düzenleyecek. Yeni uçuşlarla Emirates, Dubai'den Avustralya ve Yeni Zelanda'daki ana destinasyonlarına daha etkili bir şekilde bağlantı sağlayıp Auckland, Melbourne ve Brisbane'e yolculuk sürelerini kısaltacak. Emirates, Qantas ile imzaladığı ortaklık anlaşmasıyla Avustralya ve Yeni Zelanda'da yaklaşık 60 şehre bağlantı sağlamayı sürdürecek.
Artırılan seferlerle Uzak Doğu, Hindistan, Doğu ve Güney Afrika'ya yeni bağlantılar da sağlanıyor. Ayrıca, yeni seferlerle iş seyahatleri için yolculuk edenler için sabah erken saatlerinde Dubai’ye varan gece uçuşları sunulacak. Emirates’in 2012 yılı Ocak ayında başlayan Boeing 777 uçuşlarının tamamlayıcısı olacak yeni günlük seferler 8 first, 42 business ve 310 ekonomide olmak üzere 360 koltuk kapasitesiyle üç sınıf olarak gerçekleştirilecek.

Emirates Havayolları Başkanı Tim Clark, "Hava yolculuğu İrlanda'nın yükselen ekonomisinin ana lokomotifleri olan turizm ve ticaret için son derece önemli. Emirates'in artan seferleri, Dublin ile Dubai arasında ve ağımızın geri kalanında seyahat eden müşterilerimiz için daha iyi bir bağlantı sağlayarak gelişmekte olan pazarlara erişimi artıracak, yatırım ve yenilikçiliğe destek olacak” dedi.

Dubai-Dublin uçuşu başladığından bu yana hat üzerinde 440 binin üzerinde yolcu seyahat etti. Tourism Ireland, Asya ve Ortadoğu'dan İrlanda'ya yolcu trafiğinin 2020 yılına kadar yüzde 6'nın üzerinde büyüme kaydedeceğini öngörüyor. Aynı kaynağa göre, 2012 yılında ilk Dublin uçuşunun başlangıcından bu yana Ortadoğu trafiği yüzde 3 arttı.

Emirates’in Boeing 777-300ER uçağının tüm sınıflarında tüm dünyadan filmler, televizyon programları, oyunlar, sesli kitaplar ve müzikleri de içeren, bin 600'e kadar kanala sahip isteğe bağlı ödüllü ice eğlence sistemi de yolculara keyifli bir yolculuk sunuyor.  

Emirates’in ödüllü kargo birimi SkyCargo ise her uçuşta ek 25 tonluk bagaj kapasitesi sunarak İrlanda dışına yönelik ticaret ve alışveriş ilişkilerini destekleyecek. İrlanda'nın ana ihracat kalemleri arasında deniz ürünleri, süt ürünleri, çikolata ve kırmızı et yer alıyor. Şu anda 442 İrlandalı’nın çalıştığı Emirates Grubu’nda İrlanda ile Dubai merkezli şirketlerin işbirliklerinin sonucu İrlanda'da yaklaşık 100 kişilik yeni istihdamın oluşacağı tahmin ediliyor.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder