23 Ocak 2014 Perşembe

NASIL BİR KADIKÖY HAYAL EDİYORSUNUZ?

KADIKÖYDEN HABERDAR OLMAK İÇİN KADIKÖY LİFE OKUYUN


Kadıköy Life Dergisi, yayınlanan yeni sayısında yedinci 5 yıllık dönemine hazırlanan Kadıköy için “Nasıl bir Kadıköy hayal ediyorsunuz?” sorusunu sordu.


Kadıköy'ün 30 yıllık belediye tarihinde imzası bulunan Osman Hızlan, Cengiz Özyalçın ve Selami Öztürk'ün belediye başkanları olarak verdikleri özel cevaplar dışında, Kadıköy'ün bu konuda söz söylemeye yetkili isimleri de açıklamalarda bulundu. Saltuk Yüceer, İbrahim Tütenyurd, Ömer Yılmaz, İnal Aydınoğlu, Nursema Öztürk, Cenan Torunoğlu ve Falih Yılmaz, yeni seçilecek olan belediye başkanı ve yönetimi için yol haritası çizdi.

ANADOLU YAKASI'NDA NELER OLUYOR? İLK ÖĞRENEN SİZ OLUN...
2004 yılından beri İstanbul'un Anadolu Yakası'nda neler olup bittiğini sizlere düzenli olarak bildiren Kadıköy Life Dergisi'nin diğer haberleri de son derece ilginç konulardan oluşuyor. Pek çok özel haberin yer aldığı 160 sayfalık derginin içeriğinde, çoğunu ilk kez duyacağınız pek çok önemli bilgiye ulaşacaksınız. Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Şile, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar haberlerinin de yer aldığı Kadıköy Life sayfalarında ayrıca; Anadolu Yakası’nda nereye gidilir? Mekânlar, Cemiyet Haberleri, Nişan, Düğün ve Açılış Haberleri'ni de bulacaksınız.

DİJİTAL KADIKÖY LİFE'A BÜYÜK İLGİ...
Kadıköy Life Dergisi'ni, İstanbul ve yurtdışında yaşayan okurlarımızdan gelen istekler doğrultusunda DİJİTAL olarak da yayınlamaya başlamıştık. Beklemediğimiz oranda ilgi gören bu çalışmaya daha yaygın biçimde devam etme kararı aldık ve sistemi Apple, Android, Tablet platformlarına da taşıdık. Kadıköy Life derginizi dijital ortamda okuyabilmek için aşağıdaki linki tıklamanız yeterli: http://www.b-publisher.com/v/5347/kadikoy-life/55-ocak-subat

Kadıköy Life’a ulaşabileceğiniz adresler:
Kadıköy, Maltepe ve Ataşehir arasındaki tüm gazete satış noktaları, Muhtarlıklar, Benzin İstasyonları, Kadıköy ve Bostancı İskeleleri, Remzi Kitabevi bütün şubeleri, Nezih Kitabevi bütün şubeleri, Seyhan Müzik Evi, Kadıköy Mephisto, Gergedan Kitabevi, Aktüel, Suadiye Gimtaş Market, Moda Eyfel Pastanesi, Moda Alp Kitabevi, Barker Gençlik Merkezleri…
www.haberistanbul.org   &  www.anadoluyakasi.net   &   www.kadikoylife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder