22 Ocak 2014 Çarşamba

HİLTON İSTANBUL BOMONTİ KAPILARINI AÇTI

İSTANBUL’UN EN BÜYÜK OTEL VE KONFERANS MERKEZİ KONUKLARINI BÜYÜLÜYOR


Misafirlerini dünyaca ünlü Hilton hizmeti ve geleneksel Türk konukseverliğiyle karşılayan Hilton İstanbul Bomonti Otel ve Konferans Merkezi, İstanbul’un turizm kapasitesini yeni bir boyuta taşıyor.


İstanbul’un en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti Otel ve Konferans Merkezi, Hilton Worldwide’ın ve IC Holding’in üst düzey yetkililerini ağırladı. Resmi açılışını önümüzdeki aylarda büyük bir galayla yapacak olan Hilton İstanbul Bomonti’de Hilton Worldwide Başkan ve CEO'su Christopher J. Nassetta, IC Holding Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Çeçen, IC Holding Yönetim Kurulu Üyesi Salih Çeçen, Hilton Worldwide EMEA Başkanı Simon Vincent ve Hilton İstanbul Bomonti Genel Müdürü Remco Norden bir araya geldi.
Hilton Worldwide Başkanı ve CEO’su Christopher J. Nassetta, otel ile ilgili açıklamasında şöyle konuştu: “Türkiye, özellikle İstanbul, dünyanın en heyecan verici noktaları arasında yer alıyor.

Ayrıca Türkiye, Hilton Worldwide’ın en hızlı büyüdüğü pazarlardan biri. Yakın gelecekte yapım aşamasındaki oteller ile birlikte Türkiye’deki otellerimizin sayısı 50’ye ulaşacak. IC Holding ile Hilton İstanbul Bomonti için yaptığımız işbirliği, yalnızca bu oteli değil, şehrin tümünü kapsayan bir vizyonu yansıtıyor. IC Holding, üst düzey yeteneklere sahip ekibimizle gücünü birleştirerek, İstanbul’un en büyük, dünyanın da sayılı otel ve konferans merkezlerinden birini yarattı. Otelimiz 829 odaya ve 12.000 metrekarenin üzerinde etkinlik alanına ev sahipliği yapıyor. Bu büyük ölçek, Hilton İstanbul Bomonti’de kişiye özel hizmet kalitesi ve dünyaca tanınmış Hilton Hotels & Resorts markasının gücüyle buluşuyor.”

IC Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Bomonti Uluslararası Kongre Turizm Yatırımları Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serhat  Çeçen, Hilton İstanbul Bomonti’nin Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük turizm kompleksleri arasında yer aldığının altını çizerek “IC Holding olarak, 1994’ten bu güne ülkemizde turizm alanında faaliyet göstermekteyiz. Yoğun ve titiz bir çalışma döneminin ardından toplam 700 milyon TL’lik bir yatırımla hayata geçirdiğimiz bu tesisin ülkemize önemli katma değerler sağlayacağına eminiz. Bu büyük projenin işletmesi için de hepimizce bilinen dünya markası Hilton Worldwide ile işbirliği yaptık; kendileri ile yürüttüğümüz çalışmaların başarılı olarak devam edeceğine IC Holding olarak inancımız tamdır. İstanbul, bugün dünya kongre turizmi sıralamasında  9’uncu sırada yer alıyor. Projemizin yaratacağı önemli katkı ile İstanbul’un bu alanda büyük bir ivme kazanarak kısa sürede üst sıralara çıkacağına düşünüyoruz” dedi.

Yaklaşık 60 yıldır Türkiye’de olan Hilton markasının dünyaca ünlü hizmet anlayışını İstanbul’un en hızlı büyüyen bölgelerinden birine, Bomonti’ye taşıyan otelin Genel Müdürü Remco Norden ise “Misafirlerimiz otelimizden içeri adım attıkları andan itibaren Hilton’un markalaşmış müşteri memnuniyeti hizmetlerinden faydalanabilecek. Amacımız tasarımın, konforun, kalitenin ve kapasitenin bir araya geldiği bu güzel oteli dünya çapında tanınır hale getirmek” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder