29 Ocak 2014 Çarşamba

EROL DANACI'NIN MUTLU GÜNÜ

RİXOS OTELLERİ SATIŞ PAZARLAMA DİREKTÖRÜ EROL DANACI DÜNYA EVİNE GİRDİ

 Rixos Otelleri Istanbul Satis Pazarlama Direktoru Erol DANACI ile  Demirkol Tekstil A.S ve Arcade Butik Otelleri Yonetim Kurulu Uyesi Melisa Ceyda DEMIRKOL  ; 18 Ocak Cumartesi gunu Istanbul Kongre Merkezi'nde duzenlenen gorkemli dugunle dunya evine girdiler.

Geceye  Dubai,Iran,Rusya,Azerbaycan, Estonya,Almanya,Isvicre,Letonya, Moldova gibi degisik ulkelerden Turizmcilerin yanisira ; Antalya,Istanbul,Izmir,Mardin ve Adana'dan da onemli misafirler katildilar.

Rixos Otelleri Satis Pazarlama Baskan Yardimcisi ve Icra Kurulu uyesi Erkan Yildirim ile Cesme Piril Otelleri Yonetim kurulu Baskani ayni zamanda Cesme Otelciler Birligi baskani olan Veysi Oncel genc cifte nikah sahitligi yaptilar.

Dugun gecesi  Mustafa Keser ve Yasemin Mira  muthis performansi ile geceye renk kattilar ; Basinin da yogun ilgi gosterdigi dugunun ardindan,  Genc Cift Balayi tatillerini gecirmek uzere Rixos'un Dubai'de Palmiye Adasinda yeralan muhtesem oteli Rixos The Palm Dubai 'ye hareket ettiler. Bu yeni çiftlere ömür boyu mutlukuklar dileriz..





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder