22 Ocak 2014 Çarşamba

ŞEVKİ KARAYEL SANAT SEVERLERİ CRR KONSER SALONU’NDA BULUŞTURACAK



Uzun yıllardan beri ülkemizi yurtdışında başarıyla temsil eden Şevki Karayel, 28 Ocak Salı günü saat 20.00'de Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu'nda vereceği piyano resitali ile klasik müzik tutkunlarına unutulmayacak anlar yaşatacak.

Eylül ayından bu yana kendi adıyla kurduğu Şevki Karayel Piyano Akademisi’nde eğitim vermekte olan piyanist Şevki Karayel, 28 Ocak Salı günü saat 20.00'de CRR Konser Salonu'nda piyano repertuarının seçkin eserleri eşliğinde dinleyiciler ile buluşacak. Dört bölümden oluşan konser programında, Johann Sebastian Bach,  Alberto Ginastera, Franz Schubert ve Ludwig van Beethoven'ın piyano sonatları çalınacak.

Almanya'nın Düsseldorf kentinde Robert Schumann Müzik Yüksek Akademisi'nde öğretim görevlisi olan ve “Düşünen İnsan” yetiştirme hedefiyle İstanbul’da Piyano Akademisi’ni açarak öğrenci alımlarına başlayan dünyaca ünlü piyanist Şevki Karayel’in CRR Konser Salonu'nda gerçekleştireceği resitalin biletleri (80-70-60-50-40-30 TL), CRR Konser Salonu ve Biletix'ten temin edilebilecek.

PROGRAM
Johann Sebastian Bach - Partita No 1 Si bemol Majör BWV 825
Praeludium
Allemande
Courante
Sarabande
Menuet 1 ve Menuet 2
Gigue

Alberto Ginastera- Sonat No 1 op. 22
Allegro marcato
Presto misterioso
Adagio molto appassionato
Ruvidoed ostinato

Ara

Franz Schubert - Sonat La Majör D-664
Allegro moderato
Andante
Allegro

Ludwig van Beethoven - SonatFaminor Op.57 "Apassionata"
Allegro assai
Andante con moto
Allegro ma non troppo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder