25 Ocak 2014 Cumartesi

QATAR AIRWAYS, BUSINESS TRAVELER USA TARAFINDAN VERİLEN BEST IN BUSINESS TRAVEL ÖDÜLLERİ KAPSAMINDA “EN İYİ BUSINESS CLASS” ÖDÜLÜNÜ KAZANDI



Qatar Airways, Los Angeles’da Loews Hollywood Otelde düzenlenen 25. Best in Business Travel Ödül Töreninde “En İyi Business Class” ödülüne layık görüldü. Sektörde mükemmelliğin simgesi olarak kabul edilen Best in Business Travel Ödülleri, Business Traveler USA dergisi okuyucularının oyları ile belirleniyor ve sonuçlar bağımsız bir denetleme şirketi tarafından onaylanıyor.

Qatar Airways Amerika Birleşik Devletleri Ülke Müdürü Lisa Markovic, şirket için yolcularının takdirinden daha büyük bir başarı olmadığını belirterek sözlerine şu şekilde devam etti: “Bu kadar yoğun rekabetin yaşandığı bir sektörde, Qatar Airways’i seçtikleri için Business Traveller okuyucularına teşekkür ediyoruz. Bu ödüller, Qatar Airways’in hem iş hem de tatil amaçlı seyahatlerde dünyanın önde gelen havayolu şirketlerinden biri olarak 5 yıldızlı hizmet sunma taahhüdünü gösteriyor. Beş yıldır dünyanın en iyi uluslararası seyahat deneyimini sunan şirket olarak seçilmekten dolayı gurur duyuyoruz.”

“Orta Doğu’nun En İyi Business Class” ödülüyle de onurlandırılan Qatar Airways, art arda beşinci kez “Uluslararası Seyahatlerde Dünyanın En İyi Havayolu Şirketi” olarak seçildi.
Qatar Airways, ayrıca Birleşik Krallık’taki Business Traveller okuyucuları tarafından “En İyi Business Class”, Business Traveller Asia-Pacific okuyucuları tarafından ise “Orta Doğu’nun En İyi Havayolu Şirketi” ödülüne layık görüldü. 5 Kasım tarihinde Londra’da ödül alan Doha Merkezli havayolu şirketi, Hong Kong’da düzenlenen “22.Business Traveller Asia-Pacific” Ödülleri töreninde de art arda dördüncü defa ödül aldı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder