23 Ocak 2014 Perşembe

SÜRMELİ İSTANBUL HOTEL’ İN BÜYÜLÜ DÜNYASINDA AŞKINIZI TATİLLE ŞIMARTIN!



Yenilenen yüzü ile ayrıcalıkların öncüsü Sürmeli İstanbul Hotel, 14 Şubat’ ta çiftler için kusursuz bir organizasyona imza atıyor. Panoramik manzaralı balo salonunda gerçekleşecek akşam yemeğinde, sevgililere özel St.Valentine’ s Day menüsü hazırlayan Sürmeli İstanbul Hotel, gerçekleştireceği çekiliş ile çiftleri hem yurt içi, hem yurt dışı tatiline gönderecek!


Sürmeli İstanbul Hotel, Sevgililer Günü için çiftlere unutulmaz bir gece vaad ediyor. Sevgililer günü için organize edilen yemek, şehrin merkezi Gayrettepe’ de bulunan, Sürmeli İstanbul Hotel’ in en üst katında, büyüleyici, panoromik manzaralı balo salonunda gerçekleşecek. Geceye romantik aşk şarkıları ile canlı piyano ve keman müziği eşlik edecek. Ünlü şef Uğur Alpaslan tarafından, Sevgililer Günü' ne özel olarak hazırlanan St.Valentine’ s Day Menü’ de sevgililer için farklı lezzetlerin yer aldığı, iki ayrı menü oluşturuluyor. Gentleman’ s Menu Meşe Ağacından Fume Kokulu Levrek, Ravioli, Rakılı Çilek Granite, Antep fıstıklı kuzu filetodan oluşurken, Lady' s Menu’  de Salmon Terin, Baklava Böreği, Ballı Çilek Granite ve Izgara Dana Bonfile yer alıyor. Sürmeli İstanbul Hotel’ in pastane şefi tarafından hazırlanan, Aşıkların Sevinç Kaynağı & Yenilebilir Gümüş yaprakları ile sürpriz  Valentine’s Day tatlısı ve Sevgililer Günü Petit Fours, aşk kokulu, mini kalpli çikolataları iki menünün ortak, tatlı lezzetini oluşturuyor.



Çekiliş İle Çiftler Tatile Gidecek…
Sürmeli İstanbul Hotel, Sevgililer Günü’ nde, yılın en romantik akşamını unutulmaz kılmak için, çiftlere birbirinden özel çekilişler hazırladı. Aşk ile lezzetin bütünleştiği bu çok özel gecede, Sürmeli İstanbul Hotel çiftlere unutulmayacak anılar biriktirmeleri için, tatil, yemek ve eğlence seçenekleri sunuyor. Çekiliş yaparak her çifti sevindirmeyi amaçlayan Sürmeli İstanbul Hotel’ in en özel hediyesi, bir çifte 3 Günlük aşıklar şehri “Roma” tatili hediye ediyor. Ayrıca kahvaltı, konaklama, havuz da seçenekler arasında… Sevgililer Günü’ nde, Sürmeli İstanbul Hotel’ de konaklamak isteyen çiftlere odaya meyve ve şarap ikramı sunulacak. Ayrıca çiftler zengin kahvaltı büfesinden de yararlanabilecekler.14 Şubat gecesi aşkınızı, Sürmeli İstanbul Hotel’ in  büyüleyici atmosferinde geçireceğiniz keyifli saatlerle şımartın…Unutulmaz bir deneyim ve sürpriz fırsatlar, İstanbul’ un  merkezinde Sürmeli İstanbul Hotel’ de  sizi bekliyor!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder