23 Ocak 2014 Perşembe

GOLDEN KEY CHALET’LE AŞKINIZI “ZİRVEDE” YAŞAYIN



Kartalkaya’daki Eviniz Golden Key Chalet’de Bu Sevgililer Günü, Aşıklar İçin Hazırlanmış Özel Sürprizlerle Sevgilinizin Ruhunu Okşayın.Kar tanelerinin o yumuşacık, masum dokunuşunu sevgililer gününün romantizmiyle harmanlayan Golden Key Chalet, sevgililer gününde çiftlere özel atölye çalışmaları ve spa çeşitleriyle aşk ve yaratıcılıkla dolu bir hafta sonu geçirmeye davet ediyor. Çiftlere özel yoga, bireysel şifa seansları ve aşk mantraları ile kişisel gelişim rehberi SEDA BAĞCAN, içinizdeki gerçek sevgiyi beslerken, “Mutlu Mutfak” markasının yaratıcısı ELİF EDES TAPAN afrodizyak menüleriyle “sevgilinizin kalbine giden yolu” gösterecek. Ayrıca Golden Key Chalet’nin terasında yer alan eşsiz dağ manzaralı “5 Elements SPA Merkezi”nin duyularınızı besleyen marifetli masajları ve terasta jakuzi keyfi ile tazelenebileceksiniz.


“AŞK MANTRALARI”  İLE AŞK ÇEMBERİ SİZİ DE SARSIN…
Golden Key Chalet,  13 – 15 Şubat tarihleri arasında hayat tutkusunu “şifa, müzik ve bilim” den alan, kişisel gelişim rehberi SEDA BAĞCAN’ı ağırlıyor. 14 Şubat akşamı SEDA BAĞCAN’ın aşk temalı özel konseriyle duygularınızı canlandıracak olan Golden Key Chalet’te, aşk ve sevgi dolu bir hafta sonu sizleri bekliyor. Hayatımızda ne kadar aşkla yaşıyoruz? Kendimizi, bir başkasını, doğayı, evreni ne kadar seviyoruz, ne kadar takdir ediyoruz? sorularına cevapların bulanacağı atölye çalışmasında ise;  özel yoga, aşk mantraları, aşk çemberi ve bireysel şifa seanslarıyla çiftlerin sevgileri bereketlenecek, bağlılıklarını nasıl artırabilecekleri araştırılacak. Çiftlere hediye edilecek “kalp kalbe karşı çiçeği” sevgilerinin sembolü olacak.


AFRODİZYAK ETKİSİNDEKİ LEZZETLER
“Mutlu Mutfak” markasının yaratıcısı ve Kurabiye Fabrikası kurucu ortağı ELİF EDES TAPAN,                            14 Şubat Sevgililer Günü'nde özel tarifleri ile çiftlerle bir araya gelecek. TAPAN, mutlu mutfağın sırrını harika kanepe tadımları eşliğinde aktarırken, çok özel reçetelerle oluşturduğu tatlı durağında konukları lezzet keşfine davet edecek. Elif TAPAN'ın ikinci kitabı "Afrodizyak Yemekler - 44 Tabak Aşk" kitabından tariflerin de yer alacağı atölye çalışması ile çiftlerin arasındaki çekim alanlarında birlikte yemek pişirmenin etkileri araştırılacak.


PEMBE GREYFURT ve OKİTSU MANDALİNALARI ile ZİRVEDE AŞK MASAJI...
Golden Key Chalet’nin terasında yer alan eşsiz dağ manzaralı “5 Elements SPA Merkezi”nde, sevgilinizle birlikte ruhunuzu canlandırıp duyularınızı besleyen marifetli ellerle, hayatınızdaki tüm endişelerin yok oluşunu deneyimleyebilirsiniz. Bu lüks vahada; isterseniz geleneksel Japon masaj tekniği, “Shiatsu” ya da “Thai Yoga” masajı ile geriliminizi azaltıp bedeninizdeki enerji akışını hızlandırabilir, isterseniz “Monoi de Tahiti” masajı ile günlük endişelerden kurtulabilir ya da kendini şımartmanın en rahatlatıcı yolu olan “Kış Rüyası – Dört El Masajı” ile stresten arınarak, hem bedeninizi hem de ruhunuzu dinlendirebilirsiniz.

Çiftler, ayrıcalıklı bir şımartma ritüeli olan, gül yaprakları ile bezenmiş yataklarda uygulanan “çiftlerin huzuru“ masajı ve ardından yine güllerle çevrili bir jakuzide mum ışığında sıcak bir banyoyla aşklarını tazeleyebilecekler. Çiftlere özel diğer bir uygulama olan “Uzakdoğu Yolculuğu” ile aşıklar, Lulur’un şifalı gücünü hissedecek. Vücut masajıyla başlayan bu geleneksel tören, cilde derin ve dikkatli bir bakım sağlarken, zengin ve yumuşatıcı özel süt banyosuyla cilde tamamen nefes aldırıyor.Ayrıca Golden Key Chalet’in terasında bulunan özel jakuzi ile dışarıda lapa lapa kar yağarken ALP PİR’in organik olarak yetiştirdiği pembe greyfurt ve okitsu mandalinaları ile hazırlanmış lezzetli ve şifalı kokteyllerle anın keyfini arttırmak mümkün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder