25 Ocak 2014 Cumartesi

TAKSİM YEPYENİ BİR OTEL İLE TANIŞIYOR

TAKSİM ULUSLARARASI MERCURE KONFORUYLA MAYIS AYINDA BULUŞUYOR! 


İstanbul’un merkezinde, muhteşem konumuyla memnuniyetiniz temel alınarak oluşturulan Mercure İstanbul Taksim Hotel kusursuz hizmet anlayışı ile şehrin kalbinin attığı yerde Mayıs 2014 ‘de açılıyor. Yerli ve yabancı konuklarını beklentilerin ötesinde bir deneyime davet eden Mercure, elegant ve rahat bir atmosferin, kusursuz servis kalitesi ile buluştuğu, konforlu odaları, hizmeti gibi benzersiz lezzetler sunan restoranıyla, İstiklal Caddesi ve Taksim meydanına yürüyüş mesafesinde, Ayasofya, Topkapı Sarayı gibi tarihi dokuya sahip Beyazıt ve Sultanahmet bölgesine 15 dakika mesafede; Atatürk Havalimanına 22, Sabiha Gökçen Havalimanına 45 km uzaklıkta konaklama imkânı sunuyor…


Özel tasarım odaları ve Boğaz’a bakan  ‘Mercure  Privilege Lounge’  ile özgün  tasarımlı Mercure İstanbul Taksim Hotel’de toplam 137  modern, şık, şehir, boğaz manzaralı deluxe ve suit oda bulunuyor. Odalarında; çay ve kahve yapma imkanı, telefon, minibar, çalışma masası, ücretsiz internet bağlantısı, LCD televizyon gibi evinizde hissini yaratacak her detay misafirlerin konforu için oluşturuldu. İş amaçlı otelimizde konaklayacak misafirlerimizin kullanımına sunulan sessiz ve şehrin en güzel manzaralarından birini sunan, 70 m2 ve 35 m2 boyutlarında iki adet gün ışığı alan toplantı salonu da bulunmaktadır. Şehrin tadını çıkartırken stresli ortamından egzersiz yaparak uzaklaşmak isterseniz, Mercure İstanbul Taksim GYM tam size göre... Otelde konaklama yaptığınız sürece ücretsiz faydalanabileceğiniz GYM ile, günün yorgunluğundan spor yaparak arınabilirsiniz.Mercure 50 ülkede 700’den fazla Mercure otel ile gerçek otel deneyimini garanti ediyor.
İstanbul’un ve Taksim’in tadını doyasıya yaşamak isteyenler için Mercure İstanbul Taksim Hotel, güler yüzlü ve profesyonel çalışanlarıyla misafirlerini bekliyor.

Adres: Ömer Avni Mahallesi İnönü Caddesi No:42 Taksim, İstanbul
Telefon: (+90) 212 927 27 27  Fax: (+90) 212 927 27 00                  
E-posta: H9176-RE@accor.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder