23 Ocak 2014 Perşembe

DOĞUMGÜNÜ VE KUTLAMALARIN YENİ ADRESİ: BAR BAR ROSSA by DİVAN



Rahmi Koç Müzesi içerisinde yer alan Bar Bar Rossa by Divan, kış mevsimini evde geçirmek istemeyenlere eğlenceli saatler vaat ediyor. Tarihi Haliç yarımadasına hakim nefis konumu ve antikalarla döşenmiş büyüleyici iç dekorasyonuyla Bar Bar Rossa by Divan, doğumgünü kutlamalarının ve Ladies Night etkinliklerinin yeni adresi oluyor.


Tekne konseptinde tasarlanmış, İngiliz Pub tarzında döşenmiş farklı dekorasyonuyla Bar Bar Rossa by Divan, doğumgünü kutlamaları için ideal bir mekân seçeneği sunuyor. Minimum 15 kişi ve üzeri kutlamaların yapılabildiği Bar Bar Rossa by Divan, zengin içki menüsüyle de dikkat çekiyor. Doğumgünü kutlaması yapmak isteyen misafirler için, küçük atıştırmalıklar ve iki yerli içkinin dahil olduğu paketin kişi başı fiyatı 35 TL.


Ladies Night etkinliğinde ise, kadın misafirler her Perşembe saat 22:00 – 00:30 saatleri arasında ücretsiz olarak Bar Bar Rossa by Divan’a giriş yapabiliyorlar. İki kadeh yerli içki ve çerezin dahil olduğu paket kişi başı 30 TL. Canlı DJ performansıyla renklenen Ladies Night akşamları, eğlenmeyi ve sosyalleşmeyi seven tüm kadınları bekliyor.

Ayrıca mekanda her gün, 18:00 – 20:00 saatleri arasında happy hour düzenleniyor. Etkinliğe katılan misafirler için ayrıca, %25 oranında indirim uygulanıyor.

Bar Bar Rossa by Divan: 0212 369 66 16

Açılış Kapanış Saatleri: 15:30 - 01:30 (Pazartesi günleri kapalıdır)

  22:00 - 00:30 (Ladies Night günleri)

Rahmi M. Koç Müzesi Hasköy Caddesi No: 5 Hasköy - İstanbul Müzesi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder