19 Ocak 2014 Pazar

SEVDİĞİNİZİ JW MARRIOTT ANKARA’NIN BİRBİRİNDEN ÖZEL SEVGİLİLER GÜNÜ ALTERNATİFLERİYLE ŞIMARTIN



Sevgililer Günü büyüsüne kendinizi teslim edin ve keyfini çıkarın. 14 Şubat Sevgililer Günü için birbirinden farklı alternatifler sunan JW MARRIOTT ANKARA, her zevke hitap eden programlarıyla misafirlerini ağırlamaya hazır.Akşam Yemeğinden Canlı Müziğe, Konaklamadan Masaja Pek Çok Seçenek…Sevgililer Gününde kaliteli, şık ve tabii ki romantik bir akşam geçirmek istiyorsanız JW Marriott Ankara’nın size sunduğu fırsatları değerlendirmeniz kaçınılmaz olacak.

Otelin ana restoranı Fires & Flavors’ta lezzeti sanata dönüştüren usta JW şeflerinin özenle hazırladığı 4 course’dan oluşan romantik bir akşam yemeğinin yanında sunulacak bir şişe şarap ve geceye renk katacak canlı müzik kutlamanıza eşlik ediyor olacak. (2 kişi için 299 TL). Romantik akşam yemeğinizden sonra dilerseniz 22. katta hizmet veren ve Ankara manzarasını önünüze seren Skye Vue Lounge & Terrace’ta Amerikalı caz piyanisti Johnny Little’ın eşsiz performansı eşliğinde gecenize devam edebilirsiniz. Sınırsız yabancı içki ve atıştırmalık lezzetlerle gecenize Skye Vue Lounge & Terrace’ta başlamak da diğer bir alternatif. (2 kişi 439 TL)

14 Şubat Sevgililer Gününde sizi ağırlamaya hazır bir diğer JW Marriott Ankara restoranı olan JW Steakhouse, dinlendirilmiş etin en iyi örneklerinin sunulduğu menüsüyle sizleri bekliyor.
A la Carte menüden seçeceğiniz birbirinden farklı alternatiflerle geceye lezzetli bir başlangıç yapabilirsiniz.

Konaklama Paketleri
Sevgililer Gününe özel farklı konaklama seçenekleri de sunan JW Marriott Ankara’nın hazırladığı jestler size ve sevgilinize romantik bir kutlama yaşatacak.
Sevgililer Gününe özel olarak oteldeki programlara katılan misafirlerine cazip konaklama fiyatı sunan JW Marriott Ankara’da keyifli bir 14 Şubat geçirmek kaçınılmaz. (2 kişi için 299 TL)
Konaklamanıza ek olarak, romantik akşam yemeğinizi odanızda almak isterseniz, size özel hazırlanan 3 course set menü, bir şişe şarap eşliğinde ve küçük süprizlerle gecenize renk katacak. (2 kişi için 499 TL). Ayrıca 14 Şubat Sevgililer Günü paket programlarıyla otelde konaklama alan misafirlere Karma Spa Wellness & Fitness’da masaj uygulamaları %20 indirimle sunuluyor. Hem kendinizi hem de sevdiğinizi şımartmanın en keyifli ve dinlendirici yolu Sevgililer Gününe özel fiyat avantajlarıyla JW Marriott Ankara‘da sizleri bekliyor.

Programlar İçin Rezervasyon Numarası: 0312 248 88 88

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder