15 Aralık 2013 Pazar

AKDENİZ’İN EN YENİ 5 YILDIZLI OTELİ GRAND PASHA KAPILARINI AÇTI



Akdeniz’in Kıbrıs mavisi ve Beşparmak Dağları’nın buluşma noktası Grand Pasha Girne, ziyaretçilerine kapılarını açtı.Eşsiz manzarası ve Kıbrıs’ın sayılı lüks SPA merkezlerinden birine sahip tesis, aynı zamanda adanın ve Akdeniz’in en yeni 5 yıldızlı oteli olma özelliği taşıyor.Geçtiğimiz Kasım ayında açılan Grand Pasha Girne, Akdeniz’in incisi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde 5 dönümlük geniş bir arazide hizmet veriyor. Ercan Havaalanı’na 30 dakika uzaklıkta bulunan tesis, misafirlerine doğayla  iç içe eşsiz bir tatil fırsatı sağlıyor. Girne kıyısına konuşlanan ve mavi suların hemen yanı başında bulunan otel, aynı zamanda Girne’nin en lüks SPA merkezlerinden biri ile misafirlerine eşsiz deneyimler sunuyor. Kaliteli bir tatilden beklenen her türlü hizmeti bünyesinde barından Grand Pasha Girne, sıradanlıktan sıkılanlar için ideal bir buluşma noktası aynı zamanda…

Özellikle konfor, kalite ve teknolojinin ön planda tutularak hazırlanan otel odalarının tümünde misafirlerin rahatı için her detay düşünülüyor. Toplamda 128 adet odası bulunan otelin 12 adet suit, 12 adet executive suit, 103 adet standart oda ve ayrıca engelli odası da bulunuyor.  Kıbrıs’ın en yeni 5 yıldızlı oteli Grand Pasha Girne, SPA merkezi ile Girne’nin sayılı sağlık ve dinçleşme merkezleri arasında yerini alıyor. Sağlık ve SPA merkezi bünyesinde bulunan masaj odaları, tuz odası, Türk hamamı, sauna, buhar banyosu, dinlenme odası, güzellik ve bakım odası, kapalı yüzme havuzu ve spor salonu ile her türlü detoks ihtiyacına yönelik bir hayli konforlu bir segmentte hizmet veriyor.

Deneyimli ve güler yüzlü çalışanlarıyla yılın 365 günü aralıksız hizmet sağlayan Grand Pasha Girne’de Türk ve Dünya mutfaklarından eşsiz lezzetler yüksek kalite ve hijyen standartları ile misafirlerin beğenisine sunuluyor. Profesyonel aşçıların hizmet verdiği Vrisi Restauran’ın muhteşem açık büfesi enfes tatlar sunarken, şeflerin özgün sunumları ile Harissa ala carte restoranı değişik tatlar arayan konuklar için bir alternatife dönüşüyor. Otel ziyaretçileri gün içinde Pool Bar’ın hizmet verdiği localarda tatili keyifli halde geçirirken, gün sonunda muhteşem liman manzarası eşliğinde Bufevente Teras’ta gün batımının tadını çıkarabiliyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder