20 Aralık 2013 Cuma

SKAL İSTANBUL KULÜBÜ 2013'E VEDA ETTİ

SKAL İSTANBUL YILBAŞI PARTİSİ MOVENPİCK HOTEL SKYLİNE LOUNGE'DA GERÇEKLEŞTİ

Skal International İstanbul üyeleri, Movenpick Hotel Skyline Lounge'da düzenlenen yeni yıl partisiyle 2013 yılına veda etti.

Genel müdür, Sn. Frank Reichenbach’in ev sahipliğinde, Istanbul Movenpick Hotel, Skyline Lounge’da düzenlennen yılbaşı partisi turizmcileri biraraya getirdi.


Skal İstanbul geleneksel yılbaşı partisi Movenpick Hotel Skyline Lounge'da gerçekleşti


SKAL İstanbul Kulübü ,Movenpick Hotel Skyline Lounge'da "2014 'e "Hoşgeldin" diyerek yılbaşı eğlencesinde turizm profesyonelleri ile buluştu.



İstanbul SKAL Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen yeni yıl partisi bu yıl Movenpick Hotel Skyline Lounge'da gerçekleştirildi.


Turizm sektöründen seçkin konukların yer aldığı partide yeni yıl piyangosu ile çeşitli hediyeler dağıtılırken misafirler  müzik eşliğinde yeni yıla 'merhaba' dedi.


Movenpick Hotel Skyline Lounge'un manzaralı muhteşem terasında geç saatlere kadarsüren yılbaşı eğlencesinde turizmciler bir araya gelme ve son günlerin sıkıntılarını üzerlerinden atma fırsatı buldular.


İstanbul Skal Başkanı Patrice Lepkovski ve Yönetim Kurulu'nun düzenlediği gecede yapılan çekilişte konuklara üyeler tarafından verilen armağanlar dağıtıldı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder