15 Aralık 2013 Pazar

MARTI ISTANBUL HOTEL 2014 YILBAŞI’NI EŞSİZ PROGRAMLARLA KARŞILIYOR


Istanbul’un en şık otellerinden Martı Istanbul Hotel,  ikinici yılbaşını eğlence ve gurme lezzetlerle birleştirilmiş zengin bir program ile karşılıyor. Yeni yılı İstanbul’un kalbi Taksim’de kutlamak isteyen konuklarını büyüleyici yılbaşı atmosferi ile karşılayacak olan Martı Istanbul Hotel, uygun fiyatlı konaklama seçeneklerinin yanısıra muhteşem yılbaşı yemeği, yeni yıl brunch’ı ve Martı Wellness’ta özel terapi imkanlarını kapsayan özel paketleri ile yeni yıl kutlamalarına damgasını vuracak.

Hurşid Yenigün ve Dicle Yenigün yılbaşı gecesinde Martı Istanbul Hotel’de...
Türkiye’nin tanınmış pop şarkıcılarının aranjörü, “Eski Dostlar” grubunun kurucusu, “Pop-Gırgıriye” gibi birçok albümün prodüktör ve yorumcusu Hurşid Yenigün ile kendisi gibi müzisyen olan kızı Dicle Yenigün yılbaşı gecesi Martı Istanbul Hotel’de konuklara nostaljik ve keyifli dakikalar yaşatacak. Yılların “Baba-kız” ikilisi olarak özellikle nostaljik batı müziği ve Türkçe aranjmandan pop-fasıla uzanan yelpazede, dans, show ve eğlence geceye ayrı bir renk katacak.

 Martı Istanbul Hotel’in konukları 2014 Yılbaşı’nı, otelin etkileyici atriumu içerisinde yer alan gözde salonu Quad Restaurant’ta gerçekleşecek şık gala yemeğine katılarak ve özel tasarım lüks odalarda konaklayarak karşılayabilecekler. Yılbaşı gecesinde BRASS Restaurant&Bar’da geç saatlere kadar snack büfe devam ederken, yeni yılın ilk sabahında Martı Istanbul Hotel misafirlerini zengin bir kahvaltı veya brunch bekliyor olacak.  

Yeni Yıl Yemeği-Quad Restaurant:
Martı Istanbul Hotel’in özel dizayn edilmiş muhteşem lobisindeki “Hoşgeldiniz” kokteyli sonrası şefin yılbaşı gecesine özel olarak hazırladığı uluslararası lezzetleri kapsayan canlı müzik eşliğindeki enfes Yeni Yıl  yemeği Quad Restaurant’ta saat 21:00 itibariyle başlayacak.  Yeni yıla özel gala yemeği için sınırsız yerli içki dahil kişi başı ücret 295.- TL

Çocuklara özel
Martı Istanbul Hotel yeni yıl akşamını çocukları ile birlikte geçirmek isteyen misafirleri için de özel bir çocuk menüsü sunuyor.  Çocukların damak tadına uygun, peynirli sigara börekleri, soslu sosisler, mitite köfteler gibi birçok mini sıcak atıştırmalıkların yanısıra, çocuklara özel tatlı ve meyve büfesinden oluşan
Yılbaşı çocuk menüsü 3 – 6 yaş arası çocuklar için 60.- TL, 6 – 12 yaş arası çocuklar için ise 90.- TL.

Yılbaşı Özel Brunch-Brass Restaurant:
Martı Istanbul Hotel, 2014’ün ilk sabahında da konuklarına zengin ve lezzetli bir açık büfe brunch menüsü sunuyor. Otelin büyük beğeni alan şık ve seçkin restoranı BRASS’ta saat 11:00 itibariyle başlayacak Yılbaşı brunch için kişi başı yetişkin ücreti 89.-TL, 6 – 12 yaş arası çocuklar için %50 indirimli, 0 – 6 yaş arası çocuklar için ise ücretsiz olarak sunuluyor.

Martı Istanbul Hotel’in yeni yıl konaklama paketleri ise 3 farklı seçenekten oluşuyor;
Yeni yıl Klasik Paket (çift kişilik), 399 Euro + KDV
Yeni yıl gecesi Quad Restaurant’ta müzik eşliğinde yılbaşı yemeği, otelin lüks ve konforlu odalarında çift kişilik konaklama imkanı, yeni yılın ilk sabahı zengin bir açık büfe kahvaltı veya güne geç başlamak isteyen misafirler için keyifli bir brunch sonrası geç check-out imkanı.  
 
Yeni Yıl Süit  Paket, 799 Euro + KDV
Yeni yıl gecesi Quad Restaurant’ta müzik eşliğinde yılbaşı yemeği, otelin hamamlı olarak özel tasarlanmış Turkish Suite odalarında çift kişilik konaklama imkanı, yeni yılın ilk sabahı zengin bir açık büfe kahvaltı veya güne geç başlamak isteyen misafirler için keyifli bir brunch, otelin 11.katında bulunan Martı Wellness’ta rahatlatıcı Türk Hamamı paketinin yanısıra  sadece özel misafirlerin kullanabildiği Lounge 11’a giriş imkanı ve otelden geç check-out.

Yeni Yıl VIP Paket, 4.499 Euro + KDV
Yılbaşı gecesi otelin en prestijli odası Regal Suite’ta konaklama, isteğe bağlı olarak Istanbul Havalimanı’ndan otele limuzin servis ile transfer, full bar set-up. Quad Restaurant’ta gerçekleşecek yılbaşı yemeği öncesi lüks ve konforlu süit odalarda kokteyl ikramı, yeni yılın ilk sabahı zengin bir açık büfe kahvaltı veya güne geç başlamak isteyen misafirler için keyifli brunch servisi, özel misafirlerin kullanabildiği Lounge 11’a giriş imkanı, geç check-out. Yeni yıl VIP paketi  kapsamında  otelin 11.katında bulunan Martı Wellness’ta rahatlatıcı bir masaj yaptırmak veya masajınızı özel olarak odanıza servis almak da mümkün.
www.martiistanbulhotel.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder