10 Aralık 2013 Salı

YILBAŞINDA JW MARRIOTT ANKARA’DA LATİN RÜZGARLARI ESECEK



Dünyanın önde gelen konaklama zinciri MARRIOTT INTERNATIONAL’ın lüks otel markası JW Marriott Ankara sizi yılbaşı gecesi muhteşem bir ambiyansta gerçekleşecek “Latin Gecesi”ne davet ediyor. Bu sene alışılmış yılbaşı eğlencelerinin dışına çıkan JW Marriott Ankara Latin konseptiyle 2014’ü karşılıyor.
Figen Biricik ve Orkestrası’nın muhteşem performansıyla başlayacak yılbaşı coşkusu, gece boyunca kesintisiz perküsyon ve renkli dans şovlarla devam edecek. JW Marriott Ankara’da yeni yılı karşılarken Latin müziğin tüm renklerini sunan “Ayhan Sicimoğlu &  Latin All Stars”ın karşı koyamayacağınız ritimleri ile yerinizde duramayacak ve kendinizi Latin rüzgarına bırakıp eğlenceye doyacaksınız.

Latin ritimleriyle Türkiye’de olduğunuzu unutacağınız ve Ankara’dan Havana’ya kısa bir yılbaşı tatiline çıkacağınız gecede müzikler, dansçılar ve gece boyunca sürecek Latin ruhu size hafızalardan silinmeyecek bir yeni yıl kutlaması yaşatacak.Bu keyifli gece için hazırlanan özel “Latin Menü” ile ziyafet sunmaya hazırlanan JW Marriott Ankara’da muhteşem bir akşam yemeği de sizleri bekliyor.

 Latin mutfağına özgü tortilla mısır cipsinden avokado sosa, taze Latin ekmeklerinden baharatlı tatlı badem çeşitlerine, acı biber sosu ve adaçayı ile marine edilmiş alabalıktan İspanyol omlete, sote sarımsak ve beyaz şarap aromalı mantarlardan keçi peynirli armuta birbirinden farklı tatların sunulacağı gece tam bir lezzet şölenine dönüşecek. Ana yemekte servis edilecek dana kaburga ve taze baharatlı yeşil pilavdan sonra gelecek olan zengin tatlı menüsü gecenize lezzet katacak.

Yılbaşı kutlamasından sonra ise işkembe & mercimek çorbası ile final yapılacak. Gece boyunca sürecek olan sınırsız içki ve meşrubat ikramı ile muhteşem bir yeni yıl kutlaması sizleri bekliyor olacak.Yılbaşında Latin Gecesine katılacak misafirlerine avantajlı fiyatlarla otelde konaklama imkanı da sunan JW Marriott Ankara’da yeni yılın ilk kahvaltısı da şüphesiz JW Marriott Ankara farkıyla olacak.Rengarenk ve bir o kadar görkemli yılbaşı eğlencesi için JW Marriott Ankara sizin ve sevdikleriniz için doğru adres olacak. Bu farklı ve eğlenceli yılbaşı kutlamasında yerinizi almak için acele edin.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder