22 Aralık 2013 Pazar

ODEON Tours’dan yılbaşına özel tatil önerileri

Yeni yıla sayılı günler kala tatil planları da hızlandı. ODEON Tours yılbaşında kayak veya termal&spa otellerini tercih edenler için çok özel tur seçeneklerinin yanı sıra misafirlerine ücretsiz ulaşım hizmeti sunuyor. Gelecek yılın ilk tatili, yılbaşı gecesinin ardından 1 Ocak Çarşamba günü yapılacak. İki günlük yılbaşı tatilinde, dağ otelleri büyük rağbet görüyor. Hâlihazırda Uludağ’da 70, Kartalkaya’da 75, Palandöken’de 65, Erciyes’te 35, Ilgaz’da 17, Sarıkamış’ta 27 santim olan kar kalınlığının son yağışlarla artması beklenirken, otellerdeki doluluk oranları da hızla yükseliyor. İçinde bulundukları doğanın hayranlık uyandıran güzelliği ile sadece kayak tutkunlarını değil, karların arasında huzur arayan herkesi kucaklamaya hazır olan dağ otelleri yılbaşına özel sanatçılı programlarıyla da misafirlerine keyifli bir gece vaat ediyor.

ODEON Tours İç Pazar Müdür Vekili Mehmet Kamçı, kayak merkezlerindeki otellere bu yıl ciddi bir talep olduğunu söyleyerek "Yılbaşına çok kısa bir zaman kaldı.  Kış otelleri konusunda, alternatiflerin ve kapasitenin kısıtlı olması sebebiyle, misafirlerimize yılbaşı programlarını netleştirmeleri konusunda acele etmelerini öneriyoruz’’ dedi.

Bu yıl uzun yılbaşı tatili olmamasına rağmen beklentilerinin üzerinde tur talebi aldıklarını kaydeden ve tüm yılbaşı paketlerinin yüzde 80'inin satıldığını ifade eden Kamçı, ‘‘Kış mevsiminde termal tesislerin dinlendirici ve iyileştirici etkisinden faydalanmak isteyenler yılbaşında termal ve spa otellerini tercih ediyorlar”dedi. ODEON Tours’un misafirlerine ücretsiz ulaşım hizmeti verdiğinin altını çizen Kamçı,  Kütahya, Afyon, Pamukkale, Yalova, Bursa, Çeşme ve Sapanca’nın şu ana kadar en çok rağbet gören bölgeler olduğunu belirtti. Yılbaşı gecesi ünlü isimleri de ağırlayacak olan termal otellerde özel masaj ve spa paketleri bulunuyor.

ODEON Tours’dan her 100 TL'lik alışverişe, 50 mil
Miles&Smiles üyeleri, tüm yurt içi otel rezervasyonları ile Türk Hava Yolları uçaklı Kıbrıs paketlerinde her 100 TL harcama karşılığı 50 bonus mil kazanıyor.

Tur programları hakkında bilgi almak ve kayıt yaptırmak için ODEON Tours Çağrı Merkezi 444 0 684’yi arayabilir, www.odeontatil.com  adresine ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder