22 Aralık 2013 Pazar

Gurme kahve tiryakileri Nişantaşı Coffeeway Açılış Partisi’nde buluştu



Coffeeway Nişantaşı Güzelbahçe açılışı Küba Havana Salsa Latin Grubunun ritimleri ile kahvenin enerji ve keyfini resmeden bir müzik eşliğinde yapıldı. Coffeeway’in Nişantaşı Güzelbahçe sokaktaki açılışında kahvenin sıcak ve samimi ortamında kahve  diyarının rüzgarlarını Türkiye’de estiren ünlü müzik grubu Latin Havana Salsa’nın müziği ve dansları eşliğinde kahveseverler gönüllerince eğlendi.  Açılışa katılan davetliler adeta bir “kahve tadım kütüphanesi” kadar zengin kahve çeşidine sahip mekanda farklı tadlardaki kahveleri yudumladılar. Özellikle espresso çeşitleri tazeliği ve kaliteli tadı ile farklıydı. Açılışta kahve tiryakileri, latin müziğiyle dans edip günün yorgunluğunu çıkardılar.

Coffeeway Gourmet CEO’su Giannis Bailan’ın ev sahipliğinde, Moda Saklı Köşk’ün birbirinden leziz kokteylinin tadıldığı açılışa kahvesever davetliler, Nişantaşı sakinleri, Amerikan Hastanesi doktorları ve basın mensupları katıldı. Coffeeway Gourmet CEO’su Giannis Bailan ‘Avrupa’nın birçok noktasında şubesi bulunan Coffeeway’in İstanbul’da olmasından memnuniyet duyduklarını, müşterinin isteğine göre, müşteri için özel olarak harmanlanmış kahve sunan bir konsepte sahip olduklarını söyledi. Bailan "Coffeeway, kahve seçiminin kişinin yaşam tarzına özel ve vazgeçilmezi olduğu ilkesini benimsiyor.

Kahve üreten bölgelerden titizlikle seçtiği ve kendi fabrikasında özenle hazırlayıp kavurduğu, farklı lezzet ve aromalardaki harman seçeneklerini müşteriye sunuyor" diyerek biri Nişantaşı Güzelbahçe’de Coffee Shop ve diğeri Caddebostan İskele sokakta Coffee Bar olmak üzere, iki farklı semtte ve konseptte mekan açtıklarını belirtti. Bailan “Coffeeway’de kişiye özel taze öğütülmüş yüksek kalitede kahvelerin yanısıra kahve ile ilgili herşeyi bulmak mümkün. Orijinal model ve renklerde espresso makinaları, presli kahve makinaları, ibrikler, saklama kutuları, öğütme değirmenleri, Türk kahve fincanları, espresso ve cappuccino fincanları, kupalar, bardaklar ve tepsiler…Hepsini Coffeeway’lerden alabilirsiniz” dedi. Coffeeway mekanlarında serbest wifi hizmeti  verdiklerini de sözlerine ekledi.

Coffeeway Caddebostan: İskele cad. Emek ap. 3/F.Tel: 0216 360 46 49 - 46 47
Coffeeway Nişantaşı: Güzelbahçe sok. 7/A. Nişantaşı.Tel: 0212 296 48 39 - 48 17

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder