9 Aralık 2013 Pazartesi

Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’de Yeni Yıl Kutlaması



Sheraton İstanbul Ataköy, yeni yılı Grand Ballroom ve Trendy Lounge&Bar’da düzenlediği iki farklı programla kutluyor. Grand Ballroom’da usta şeflerin hazırladığı özel gala yemeğine, Yol Project ve DJ Skull Punk eşlik ediyor. Trendy Lounge&Bar’da eğlence açık büfe menü ve DJ Skull Punk’ın performansı ile yeni yılın ilk saatlerine dek devam ediyor.

Sheraton İstanbul Ataköy, canlı müzik performansları ve birbirinden zengin menüleriyle 2014’ü karşılamaya hazır. Yeni yılı Sheraton İstanbul Ataköy’de kutlamayı tercih edenler için 2 farklı program hazırlandı.

Yeni yıl balosu Grand Ballroom’da
Grand Ballroom, Yol Project’in retro popüler ve günümüz yerli&yabancı parçalarından oluşan repertuarı ve sahnede oluşturdukları enerjiyi izleyenlere yansıtan canlı performansları ile renkleniyor. DJ Skull Punk ve ateş dansı gösterisi de yeni yıl balosunu unutulmaz bir geceye dönüştürüyor. Akşam saat 20.00’de başlayıp gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam edecek kutlama, limitsiz yerli içki ve set menü ile kişi başı 250 TL, 300 TL ve 350 TL’den satışa sunuluyor. Ayrıca, yeni yıla Grand Ballroom’da giren misafirleri Sheraton Ataköy ve Altınbaş’tan çekiliş ile sürpriz hediyeler bekliyor.

Trendy Lounge&Bar’da yeni yıl
Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’in terasında havuza karşı, deniz manzaralı Trendy Lounge&Bar bu sene yılbaşı kutlamalarının adresi olacak. DJ Skull Punk’ın ateş dansı ve DJ performansı ile sahne alacağı yeniyıl kutlamasında birbirinden lezzetli açık büfe menü gece boyunca lezzet katacak. Saat 21.00’de başlayıp gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürecek olan kutlama kişi başı yalnızca 199 TL.

Yeni yılın ilk gününü kendinize ayırın
Yılbaşına özel hazırlanan konaklama paketlerinden birini tercih eden misafirler, sabahın ilk ışıklarına kadar devem eden eğlencenin ardından gecenin yorgunluğunu Sheraton İstanbul Ataköy’ün sunduğu keyifli ve konforlu odalarda atabiliyor. Yılın ilk sabahına Prens adaları manzarasına karşı uyanmayı tercih eden konuklar güne zengin geç kahvaltı ile başlıyor. Geç çıkış imkanı olan konaklama paketlerinde yeni yıl hediyesi olarak misafirlerin odasına çikolata ve meyve sepeti servis ediliyor. Gecenin yorgunluğunu atmak isteyen misafirler, sağlık kulübündeki havuz, hamam, fitness kullanımından ücretsiz ve Positive SPA’daki masajlardan yüzde 15 indirimli olarak yararlanabiliyor. Tüm ekstra harcamalarda da yüzde 15 indirim yapılıyor.
Gala Yemeği veya Trendy Lounge&Bar ile yeni yıl konaklama paketini tercih eden misafirler, 2014 yılı içerisinde istedikleri bir tarihte Sheraton İstanbul Ataköy’de yüzde 10 indirimli olarak konaklayabiliyor.
Sheraton İstanbul Ataköy’de gala yemeği ve konaklama paketi fiyatları iki kişilik odada kişi başı 173€’dan, Trendy Lounge&Bar’da eğlence ve konaklama paketi fiyatı 153 €’dan başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Sheraton İstanbul Ataköy: 0212 413 06 00




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder