22 Aralık 2013 Pazar

Yeni Yıl Öncesi, Işıl Işıl Fırsatlar “Outlet Mücevher Fırsat Günleri” ile İstanbul Lütfi Kırdar’da!

               
                                                   
25-29 Aralık 2013 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek olan, ucuzluğun ve kalitenin bir arada sunulduğu “Outlet Mücevher Fırsat Günleri”; uygun fiyatları, ücretsiz bakım onarım hizmeti ve sürpriz hediyeleri ile mücevher severleri bekliyor…

Mücevher markaları 25-29 Aralık 2013 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar’da açılacak “Outlet Mücevher Fırsat Günleri” için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Üreticiler ile mücevher meraklılarını bir araya getirecek olan bu özel fırsat günlerinde gerçek, sertifikalı ve ihraç fazlası ürünler, %70’e varan indirimlerle satışa sunuluyor.

Ücretsiz Bakım ve Onarım, Outlet Mücevher Fırsat Günleri’nde
Tüm ürünlerde %70’e varan indirimlerin yapılacağı organizasyon alanında yer alan stantlarda, ziyaretçileri bekleyen sürprizlerden en önemlisi hiç şüphesiz ücretsiz bakım ve onarım standları olacak. Sarraf atölyesi olarak hizmet verecek olan bu stantlarda, eskimiş, kopmuş ya da yıpranmış ziynet eşyaları için bakım, tamirat ve cila gibi işlemler ücretsiz yapılacak.

Göz Kamaştıran, Büyüleyici Hediyeler İçin En Doğru Adres!
25-29 Aralık 2013 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar’da gerçekleşecek olan Outlet Mücevher Fırsat Günleri, yaklaşmakta olan Yeni Yıl için de büyük fırsatlarla dolu. Siz de sevdiklerinize mücevher hediye etmek isterseniz, bu özel indirim günlerini şimdiden ajandanıza kaydedin. Bu çok özel hediyeleri %70’e varan indirimlerle, sevdiklerinize unutulmaz bir hediye verin!

Outlet Mücevher Fırsat Günleri
Tarih                         : 25-29 Aralık 2013
Yer                             : İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı – Rumeli Salonu
Ziyaret Saatleri      : 10.30  - 19.30
Detaylı Bilgi İçin    : http://www.sereks.com.tr/outlet/default.asp#/anasayfa

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder