22 Aralık 2013 Pazar

Mövenpick Hotel Istanbul’dan Heyecan Dolu Yılbaşı Kutlamaları


Mövenpick Hotel Istanbul, canlı müzik ve gurme lezzetler eşliğinde sevdikleriyle yeni yıla muhteşem bir başlangıç yapmak isteyenler için sürprizlerle dolu yılbaşı programları hazırladı.

AzzuR Restaurant'ta Işıltılı Bir Yılbaşı Gecesi
AzzuR Restaurant'ın seçkin atmosferinde tadacağınız Yılbaşı Yemeği ile 2014'ü, İtalyan Başaşçı Giovanni Terracciano'nun sihirli mutfağından çıkan benzersiz lezzetler eşliğinde karşılayabilirsiniz. Temponun giderek tırmanacağı gecenin ilerleyen saatlerinde Açelya ve grubunun canlı müzik performansı ve ardından DJ’in hareketli ritimleri, yeni yıla dans ederek girmenizi sağlayacak.

31 Aralık 2013 akşamı saat 20.00'de başlayan, limitsiz yerli içkinin de dahil olduğu yılbaşı yemeği kişi başı KDV dahil 269 TL'dir. AzzuR'daki Yılbaşı yemeği ve Skyline Club Lounge'daki yılbaşı partisini içeren program KDV dahil 329 TL olup, 5-12 yaş çocuklar için palyaço gösterisi, yüz boyama aktivitesi ve çocuklara özel lezzetlerin sunulduğu açık büfe kişi başı KDV dahil 95 TL'dir.

Göklerde Coşkulu Bir Yılbaşı Partisi
Yeni yılı, Mövenpick Hotel Istanbul’un 20. katında bulunan Skyline Club Lounge’da şehrin elmas gibi parlayan silüetine karşı gökyüzünde coşkulu bir partiyle kutlayabilirsiniz. Saat 22.30’da başlayacak parti, günün ilk ışıklarına kadar canlı DJ performansı ve danslarla devam edecek. Yeni yılın ilk saatlerinde eğlence doruğa ulaştığında snack ikramlarıyla gece boyunca enerjiniz hiç tükenmeyecek. Limitsiz yerli içki ve KDV’nin de dahil olduğu yılbaşı partisi kişi başı 139 TL’dir.

Yılbaşı Konaklama Paketi
Heyecan dolu yılbaşı kutlamalarının yapıldığı uzun bir gecenin ardından yeni yılın ilk gününe beş yıldızlı konforla uyanmak isteyenler için Mövenpick Hotel Istanbul, birbirinden özel yılbaşı konaklama paketleri sunuyor. 31 Aralık tarihinde superior odada iki kişi konaklama, AzzuR Restaurant’ta yılın ilk kahvaltısı, fitness center, kapalı havuz, sauna ve jakuzinin ücretsiz kullanımının dahil olduğu paket, gece başı KDV hariç 150 Euro’dur. İki kişilik yılbaşı yemeğini de içeren konaklama paketi ise gece başı KDV hariç 325 Euro’dur.

Yeni Yılın İlk Brunch’ı
Gurme lezzetlerle canlanarak yeni yılın ilk gününe taptaze bir başlangıç yapmak isteyenler için hazırlanan yeni yılın ilk brunch'ında Türk kahvaltılık çeşitleri, Akdeniz mutfağından en seçkin örnekler, baştan çıkarıcı tatlılar ve dünyaca ünlü Mövenpick dondurmalarını 1 Ocak 2014'te AzzuR Restaurant’ta deneyebilirsiniz. Siz brunch'ın keyfini çıkarırken çocuklarınız da oyun alanında palyaço eşliğinde eğlenceli saatler geçirecekler. 12.00-15.00 saatleri arasında sunulan, kişi başı KDV dahil 108 TL olan brunch, 0-6 yaş arası çocuklara ücretsiz, 7-12 yaş arası çocuklar için %50 indirimlidir.

Yılbaşı rezervasyonları için 0212 319 29 29’u arayabilirsiniz. www.moevenpick-hotels.com/istanbul


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder