22 Aralık 2013 Pazar

KEFALUKA RESORT HOTEL BIX-FSP SERTİFİKASINI ALDI



2011 yılından beri ISO 9001, ISO 22000, Travelife, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 10002 ve BIX-FSP hijyen denetimleri çalışmalarını BIX Kurumsal ile yürüttüklerini belirten, Kefaluka Resort Hotel Genel Koordinatörü Fatih Can EKŞİ, BIX Kurumsal ile yaptıkları işbirliğinin en önemli nedeninin; BIX Kurumsal’ın otelcilik sektöründeki tecrübesi olduğunu söyledi.

BIX-FSP Gıda Güvenliği Noktaları programı hakkında bir açıklama yapan Bülent Dokuzluoğlu; Kefaluka Resort Hotel, BIX-FSP Gıda Hijyen Noktaları programını başarıyla uygulamaktadır. BIX-FSP programını uygulayan işletmeler, misafirlerinin gıda ve su kaynaklı risklerini minimize ederek, en temel sorumluluklarını yerine getirmektedir. Bu yıl bizden sertifika almaya hak kazanan tüm Kefaluka Resort Hotel yönetici ve çalışanlarını tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.

2002 yılından beri turizm sektörü içerisinde edindiğimiz otelcilik tecrübemizi, ISO 22000, BRC, Global GAP vb. uluslararası standartlarındaki denetçilik tecrübelerimizle harmanlayarak oluşturduğumuz bağımsız denetim hizmetimiz, BIX-FSP, işletmelerde pratik, doküman yükü oluşturmadan sonuç odaklı bir yaklaşım sağlamaktadır. Aylık yapılan denetimler ve personel eğitimleri ile zorlu bir sınavdan geçen tesisler başarılı oldukları takdirde bu sertifikayı kazanabiliyorlar” dedi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder