28 Aralık 2013 Cumartesi

KADIKÖY YENİ YILA IŞIL IŞIL GİRİYOR

             
                       
Kadıköy Belediyesi, 2014 yılını rengarenk ışıklar ve yılbaşı temalı dev heykel süslemeleri ve Bağdat Caddesi'nde yapılacak müzik dinletileriyle karşılıyor. Kadıköy Belediyesi, başta Bağdat Caddesi olmak üzere, Hasanpaşa ve Acıbadem caddelerinde yılbaşı süslemeleri 2014 yılına neşeli bir karşılama hazırlığı yaptı.


 Bağdat Caddesi'nde Şaşkınbakkal-Erenköy arasında içlerinde ışıklı filler, kardan adam, yılbaşı pastası, yılbaşı topları temalı dev süs heykeller yerleştiren Kadıköy Belediyesi, yeni yıl sevincini sokaklara ve caddelere yansıttı. Bağdat Caddesi'ndeki dev ışıklı yılbaşı heykelleri ziyaretçilerin akınına uğruyor. Heykeller önünde resim çektirmek isteyenler kuyruklar oluştururken,  sadece Kadıköylüler değil, çevre ilçelerden gelenler de bu coşkuya ortak oluyor.


Kadıköy Belediyesi ayrıca bu hafta sonu cumartesi ve Pazar günü ile 31 Aralık Salı günü saat 12.00-17.00 arasında canlı müzik grupları ile de yeni yıla neşeli bir giriş yapmayı amaçlıyor. 28 Aralık cumartesi ile 29 Aralık Pazar günü ve 31 Aralık Salı günü 3 ayrı noktada canlı müzik grupları izleyenlere neşeli dakikalar yaşatacak. Şaşkınbakkal, Caddebostan ve Erenköy de Bando, Napoliten ve Trio Amor müzik grupları saat 12.00-ila 17.00 arasında neşeli yılbaşı şarkılarıyla Kadıköylülere yeni yıl coşkusunu yaşatacaklar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder