15 Aralık 2013 Pazar

WYNDHAM İSTANBUL KALAMIŞ MARİNA 1.YAŞ GÜNÜNÜ KUTLADI


Kalamış’ın ayrıcalıklı çekim merkezi Wyndham İstanbul Kalamış Marina, 1. yaşını Paris’in göz kamaştıran eğlence dünyasının sahnelendiği ve 20. yüzyılın ikonik isimlerinden Marilyn Monroe’nun
sahne aldığı çok özel bir gecede,değerli misafirleri,  iş ortakları ve İstanbul cemiyet hayatının önde gelen isimleri ile birlikte kutladı.

Paris gecelerinin yıldız kabare topluluğu ve tüm dünyanın peşinden koştuğu yıldız, Kalamış’ta!
Wyndham İstanbul Kalamış Marina 1. yıl kutlama programının sürpriz konuğu, Türkiye’de ilk kez seyirci karşısına çıkan “Reveu de Paris” kabare topluluğu oldu. Benzersiz şovları ile Paris’in büyüleyici eğlence dünyasında unutulmaz bir yolculuk yaşatan topluluk, LİDO konseptindeki şovlarıyla geceye renk kattı. Paris’in en ünlü müzikhollerinde sahne alan kalabalık bir toplulukla LİDO konsept gösterilerini sahneleyen Reveu de Paris, canlı şarkılar eşliğinde izleyenlere Champs Elysées’in ışıltılı gecelerini yaşattı. Büyüleyici güzelliği ve sıra dışı hayatı ile tüm dünyanın en çok konuştuğu isimlerden biri olan Marilyn Monroe da bu geceye özel olarak Wyndham İstanbul Kalamış Marina’daydı.


Ünlü mimar Eren Yorulmazer’in tasarımı olan gösterişli iç mimarisiyle dikkat çeken Kalamış Balo Salonu’nda gerçekleşen etkinlikte, Otel’in yatırımcıları Sayın Celal Yüksel ve Birgül Yüksel ile Marilyn Monroe’nun alkışlarla birlikte kestiği yılbaşı pastası sonrasında eğlence hız kesmeden devam etti.


Celal ve Birgül Yüksel;  “ Tüm değerli dostlarımıza bu özel günümüzde bizi yalnız bırakmadıkları için canı gönülden teşekkür ederiz. Geçen seneden bugüne kadar geçirdiğimiz bir sene içerisinde büyük bir başarı elde ettik. Yanımızda Wyndham Grup gibi önemli bir otel zincirinin yer alması şüphesiz gücümüze güç kattı. Bizlerde misafirlere sunmaya çalıştığımız üstün hizmet kalitemiz ve en üst seviyede tutmaya çalıştığımız üstün müşteri memnuniyeti ile elde ettiğimiz başarıyı her geçen gün daha ileri taşımaya çalışıyoruz. Bunun en önemli göstergelerinden biri de Wyndham İstanbul Kalamış Marina’nın, Dünya Seyahat Ödülleri tarafından bu yılın “Türkiye’nin En İyi İş Oteli” seçilmesidir. Bu istek ve özveri ile bundan sonra da hizmet vermeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştular.

Wyndham İstanbul Kalamış Marina
Adres: Kalamış Fener Caddesi 38 – Kalamış İstanbul
Rezervasyon: (0216) 400 00 00

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder