15 Aralık 2013 Pazar

YENİ YILA GOLDEN KEY CHALET’TA BEDENİNİZİ VE RUHUNUZU ŞIMARTARAK GİRİN

DOĞA VE BUTİK OTELCİLİĞİN GÖZDE MEKANI


Doğa ve butik otelciliğin en gözde markalarından Golden Key Chalet, konuklarına yeni yılı mistletoe (Ökseotu) altında karşılamaya davet ediyor. Kökeni eski Yunan mitlerine kadar giden geleneğe göre mistletoe (Ökseotu) altında yapılan evlilik teklifleri reddedilmiyor, aşklar gelişip filizleniyor, bu bitkinin altında birbirini öpen kişiler mutlu oluyor.Golden Key Chalet yılbaşına özel spa menüsü ile konuklarının ruhlarını ve bedenlerini dinlendirirken, Ediz BAHAR’ın güçlü sesiyle eğlenceli bir gece yaşatacak.
Yeni yılı bembeyaz karlar altında ister şöminenin başında ister kar manzaralı jakuzide karşılamak isteyenler için Golden Key Chalet unutulmaz bir yılbaşı gecesi vaad ediyor.                                                              

Sezen Aksu, Alessandro Saffina, Ferhat Göçer gibi sanatçılara eşlik eden Ediz BAHAR’ın eşsiz yorumuyla başlayacak gecede ünlü dj ve perküsyonist Orçun Ersan’ın canlı performansıyla eğlence doruklara çıkacak. Usta şeflerin yılbaşı gecesine özel hazırladığı Türk ve dünya mutfağının farklı lezzetleri ve tatlıları ise kendinizi şımartmak için ideal.


Goldenkey Kartalkaya’da SPA Yolculuklarını keşfedin...
Golden Key Chalet’nin terasında yer alan eşsiz dağ manzaralı SPA merkezinde, ruhunuzu canlandırıp duyularınızı besleyen marifetli ellerle, hayatınızdaki tüm endişelerin yok oluşunu deneyimleyebilirsiniz.  Bu lüks vahada; isterseniz geleneksel Japon masaj teknigˆi, “Shiatsu”   ya da “Thai Yoga” masajı ile gerilimizi azaltıp bedeninizdeki enerji akıs¸ını hızlandırabilir,        isterseniz “Monoi de Tahiti” masajı ile günlük endişelerden kurtulabilir ya da kendini şımartmanın en rahatlatıcı yolu olan “Kış Rüyası – Dört El Masajı” ile stresten arınarak, hem vücudu hem de ruhu dinlendirebilirisiniz. Sevgilisiyle birlikte yeni yıla girmek isteyenler ise lüks ve ayrıcalıklı bir şımartma ritüeli olan, gül yaprakları ile bezenmiş yataklarda uygulanan “çiftlerin huzuru “masajıyla aşklarını tazeleyebilir.


Kayak tutkunları mutluluğun zirvesinde...
Çocuklar kendileri için özenle seçilmiş eğitici ve eğlendirici oyuncukların bulunduğu oyun odasında vakit geçirirken yetişkinler ister kayak, snow board, snow kite gibi çeşitli doğa sporlarıyla vakit geçirebilir, isterlerse kapalı alanlardaki keyifli alternatiflerle tatilin keyfini çıkarabilir. Aktivite odasında playstationdan bilardoya kadar çok çeşitli seçenekler sunulurken, formunu korumak isteyenler için fitness salonu ve yüzme havuzu da bulunuyor.

İtalyan ve Türk mutfağından özel lezzetler
Usta şefler tarafından hazırlanan Türk ve dünya mutfağından eşsiz tatlarının sunulduğu zengin açık büfenin yanı sıra Brasserie’de İtalyan mutfağının en özel menüleri sizleri bekliyor. Özenle hazırlanan ravioli, özel soslarıyla spagettiler, risotto ve pizzalar da alternatif lezzetler arasında yer alıyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder