15 Aralık 2013 Pazar

TATİL.COM İLE YILBAŞINDA BARSELONA TATİLİ



Her zevke uygun tatil seçenekleri sunan tatil.com yılbaşında Barselona’ya uçuruyor.Tatil devi Metglobal bünyesindeki www.tatil.com tatilcileri mutlu etmeye devam ediyor. Yaptığı özel kampanyalar ve sürprizler  ile misafirlerinin yüzünü güldürüyor.

www.tatil.com   yılbaşı tatillerini daha da keyifli hale getirmek isteyen misafirlerine sürpriz kampanyalar sunuyor. Yılbaşının  keyfini çıkarmak isteyenlere hem hesaplı, hem eğlenceli yurtiçi ve yurtdışı tatil planları sunan www.tatil.com ile yeni yıla neşeli bir giriş mümkün.


Tatil.com’dan unutulmaz bir yılbaşı için Barselona..
Yılbaşı denildiğinde ilk akla gelen tatil ve eğlencedir. Tatil. com’da bu düşünceden yola çıkarak yılbaşını tatil fırsatına çevirmek isteyenlerin yardımına koşuyor.

Unutulmaz bir yılbaşı gecesi geçirmek isteyenler için yılbaşı eğlencesinin merkezi Barselona’da, Da La Rambla Caddesi ışıl ışıl ve rengarenk. Cristof Kolomb heykeline kadar uzanan caddede yeni yıl coşkusu sonuna kadar hissedilecek. Tüm Aralık ayı boyunca devam edecek Barselona müzik festivali ile doya doya yılbaşının tadını çıkartmak mümkün. Tatil.com ile yılbaşını Barselona’da geçirenler cadde boyunca sağlı sollu canlı heykeller ile benzersiz bir deneyim yaşayacaklar. Ayrıca yemek konusunda da sonsuz seçenek bulunan Barselona’da keyifli bir yemek ya da Flamenko müzikleri eşliğinde eğlenmek de fırsatlar arasında.

Unutulmayacak bir yılbaşı gecesi ve tatili ile yeni yılı karşılamak isteyenler Barselona’da eğlencesine eğlence katıyor.Tatil.com 3 gece 4 gün 399 €’dan başlayan fiyatları ile Barcelona yılbaşı özel tatil paketleri sayesinde tatilcilerin hem yüzünü hem cebini sevindiriyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder