28 Aralık 2013 Cumartesi

ÇAMURDAN GELEN GÜZELLİK

KÜTAHYA EMET SAĞLIK VE KONFOR İLE GÜZELLİĞE DAVET EDİYOR 


 Dünyaca ünlü porselenleriyle Kütahya’nın şirin ilçesi Emet, porselen gibi pürüzsüz bir cilt güzelliğine sahip olmak isteyen hanımları bekliyor. Faaliyete girmesinden kısa süre sonra en dikkat çeken termal tesislerden biri haline gelen Emet Termal Resort & Spa doğanın insan sağlığına hediye ettiği mucizeleri bünyesinde barındırıyor.  Kütahya-Emet’te, 97.000 m2’lik bir alana kurulu, 268 yataklı Emet Termal Resort & Spa termal suyu, termal çamuru, özel kür banyoları, yosun havuzları ve organik besinlerden oluşan özel mutfağıyla sadece sağlık değil, yepyeni bir cilt vaat ediyor.


 Büyük şehirlerin stresinde uzakta, botanik bahçesi içindeki tesisimizin tüm odalarında termal sudan faydalanabilir, özel kür banyolarında dinlenebilir, doğal yosun havuzunda sağlıklı kilo verebilir, organik sebzelerle yapılan nefis lezzetleri keşfedebilirsiniz…Beş yıldızlı bir tatil yaparken porselen gibi bir cilde sahip olmak isteyen hanımları çağıran Emet Termal Resort & Spa, 4 mevsim, yılın 365 günü sağlık ve muhteşem bir tatil vaat ediyor.Emet Termal Resort & Spa mutfağıyla da iddialı… Organik ürünlerden oluşan Osmanlı Mutfağı ağırlıklı restaurantları ve vitamin barları sağlığa tazelik katıyor.


Tüm odalarında termal su, küvet, split klima, telefon, saç kurutma makinesi, kasa, TV, mini bar, kablosuz internet ve balkon bulunmakta…. Her türlü detayın titizlikle düşünülerek dekore edildiği dairelerde, konfor ve lüks izi bir arada karşılayacak. Termal suyun tadını çıkarırken, dinlenme saatlerinizde kendinizi evinizde hissedeceksiniz.Özel aile banyoları, Türk hamamı, sauna ve spa merkezi sizin sağlığınız için eşsiz çözümler sunarken, olimpik yüzme havuzu, spor salonu, açık spor kompleksi, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, ailece tüm vaktinizi keyifle geçirmenizi sağlayacak.


Termal Suyun Faydalarından bazıları ;
Solunum Sistemi Hastalıkları
Cilt Hastalıkları
Kas ve İskelet Sistemi Hastalıkları
Mide ve Bağırsak Sistemi Hastalıkları
Böbrek ve İdrar Yolları Hastalıkları
Kadın Doğum Hastalıkları
Nörolojik Hastalıkları için faydalı olmaktadır.
İçme kürleri olarak da ;
Sindirim sistemi hastalıkları
Bağışıklık sistemi güçlendirilmesi
Diyabetik ve Karaciğer rahatsızlıkları
Kemik ve Dişlerin güçlendirilmesinde
Hücre metobolizmasının ve vücuttaki su dengesinin yapılanmasında fayda sağlar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder