15 Aralık 2013 Pazar

Rixos Hotels ödüle doymuyor!




Türk misafirperverliğini uluslararası alanda temsil eden Rixos Hotels,arka arkaya aldıkları farklı ödüllerle dikkat çekiyor.  Rusya ve BDT turizm seyahat sektöründeki acenta yetkilileri, “Tourindex.ru” üzerinden verdikleri oylarla 2013 yılında en beğendikleri otelleri seçtiler. “Top Hotels” ödüllerinde Türkiye’den 60 otelin 6 farklı kategoride dereceye girdiği listede, Rixos Hotels 2 farklı kategoride ödülün sahibi oldular.
Rusya ve BDT turizm seyahat sektöründeki acenta yetkilileri, “Tourindex.ru” üzerinden verdikleri oylarla 2013 yılında en beğendikleri otelleri seçtiler. “Top Hotels” ödüllerinde Türkiye’den 60 otelin 6 farklı kategoride dereceye girdiği listede, Rixos Hotels 2 farklı kategoride ödülün sahibi oldular.
En Iyi Konferans & Kongre Otelleri kategorisinde, Rixos Sungate, Rixos Lares, Rixos Downtown; En İyi Lüks Otel kategorisinde ise Rixos Premium Belek ödül ve sertifikalarını aldılar.

Rixos Lares’e “Yeşil Yıldız”
Rixos otellerine bir diğer ödül de Turizm Bakanlığı’ndan geldi. Bakanlığın “Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisleri” projesi kapsamında Turizm Bakanlığı belgeli konaklama tesislerine, belirlenen kriterlere uymaları koşuluyla verilen İşletme Belgelerindeki yıldızların yeşil olarak gösterildiği ve plaketlerinin üzerinde çevreye duyarlı tesis ibaresinin yazıldığı bir çevre etiketi uygulaması olan “Yeşil Yıldız” Rixos Lares otele verildi.
Rixos Lares, genel yönetim, eğitim, tesisin yatak odalarındaki düzenlemeler, ekolojik mimari, enerji, su, detarjan, atıkları, çevreyi güzelleştirici düzenleme ve etkinlikler olarak 10 başlık altında değerlendirilerek, farklı puanlara sahip 122 kriter üzerinden denetlendi. Böylece toplam 24 otelin sahip olduğu bu belgeyle Rixos Lares’in çevreciliği bir kez daha tescillendi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder