14 Aralık 2013 Cumartesi

KARS VE ÇILDIR GÖLÜ'NDE YILBAŞI



Bu sene yeni yılı GezginDamaklar ile Kars ve Çıldır Gölü’nde karşılayabilir, 2014’e farklı ve lezzetli bir başlangıç yapabilirsiniz.Türkiye'nin en büyük ikinci gölü Çıldır... Acem, Karapapak, Malakan ve Azeri kültürleri... Ayran Aşı, Piti, Bozbaş, Kars Peyniri ve dahası. GezginDamaklar Seyahat Acentası’nın yeni yıla özel hazırladığı “Kars ve Çıldır Gölü’nde Yılbaşı” turu ile tarihi, kültürü ve lezzeti bir arada yaşayarak unutulmaz bir yılbaşı tatili geçirebilirsiniz.

Bu turda, Kars Müzesi, Demir Köprü, Hekim Evi (Opera Binası), Oniki Havari Kilisesi, Topçuoğlu Hamamı, Gazi Muhtar Ahmet Paşa Konağı ve Konservatuar’ı, Alexander Nevski Kilisesi (Fethiye Camii), Ortodoks Kilisesi (Merkez Camii) gibi doğal ve tarihi güzelliklerin bulunduğu yerleri gezme imkânı yakalayacak, Kars’ı cadde cadde dolaşıp, Ayran Aşı, Kars Peyniri, Yeşil Mercimekli Altı Patatesli Erişte Pilavı, Kuzu Eti ve Safran Köklü Piti gibi birbirinden lezzetli yöresel yemekleri tadacaksınız.

En fazla 20 kişinin katılabileceği 31 Aralık 2013 - 2 Ocak 2014 tarihleri arasında 3 gün 2 gece sürecek “Kars ve Çıldır Gölü’nde Yılbaşı” turunun, gezi boyunca alınacak kahvaltı ve yemeklerin yanı sıra özenle seçilmiş sıra dışı tüm menüler de dâhil olmak üzere kişi başı fiyatı 695 TL.

Detaylı bilgi için: www.gezgindamaklar.com  / Tel: 0212 240 80 80

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder