4 Ocak 2014 Cumartesi

HERTZ KÜRESEL İNDİRİMİ İLE DÜNYA ÇAPINDA ARAÇ KİRALAMALARINDA %33’LERE VARAN İNDİRİMLER

2 Ocak 2014 – 30 Haziran 2014 tarihleri arasında yapılan seyahatler için 100'den fazla ülkede araç kiralamalarda Yeni Yıl’da Hertz ile tasarruf edin.

Kış promosyonumuz 24 Aralık 2013 – 26 Ocak 2014 tarihleri arasında uygulanmaktadır.

Dünyanın önde gelen genel kullanım amaçlı araç kiralama markası Hertz (NYSE: HTZ), 02 Ocak 2014 - 30 Haziran 2014 tarihleri arasında yapılan araç kiralamalarında, 100’den fazla ülkede kış dönemine özel Hertz Küresel İndirim kampanyasını başlatmıştır.

24 Aralık 2013 – 26 Ocak 2014 tarihleri arasında yapılan rezervasyonlarda müşterilerimiz, yurt içi veya yurt dışı araç kiralamalarında, Avrupa ve Orta Doğu'da %33'lere, Asya’da %20’lere ve Güney Amerika'da %15’lere varan indirimlerin keyfini çıkaracaklar. Buna ek olarak, Kuzey Amerika’ya yurt dışından araç kiralama yapanlara %15 indirim sunuyoruz. Satış yoluyla gerçekleştirilen kiralamalarda ayrıca Hertz Gold Plus Ödül programı üzerinden kazanılan puan ve ödül günler de geçerli olacaktır.

Hertz Küresel İndirimi Avrupa, Kuzey ve Güney Amerika, Asya ve Afrika’daki katılımcı ülkelerde sunulmaktadır. Ayrıca İngiltere ve İtalya'da indirimli minibus kiralamaları bulunmaktadır. İndirimli ücretlerimizi, promosyon kodu "783494" (CDP) ile  www.hertz.com web adresimizden online rezervasyon yaparak veya Hertz Yurt Dışı Araç Kiralama GSA’i Airep’i telefonla arayarak öğrenebilirsiniz.

Hertz Küresel İndirimi, ekonomik şehir arabalarından aile arabalarına, lüks arabalara ve standart arabalara kadar geniş bir yelpazede araç kiralama fırsatı sunmaktadır. Birçok lokasyonda Hertz'in popüler Prestij, Eğlence, Aile ve Yeşil Koleksiyonları için de indirim sağlanmaktadır. Hertz Koleksiyonlarından kiralama yapan müşterilerimiz ayrıca Hertz'in Marka ve  Model Garantisi sayesinde, rezervasyon yaparken seçtikleri arabanın birebir aynısını kiralama ayrıcalığından yararlanmaktadırlar.

Tüm indirimler ugunluk, kurallar ve koşullara tabidir ve ayrıca kısa vadeli kiralama ve blackout dönemleri hariç olabilir. Destinasyonlar, araç grupları ve ilgili indirimlerin tam listesi www.hertz.com web sitemizde mevcuttur.

Hertz Küresel İndirimi reklam kampanyasını "Bir bakmışsınız rezervasyonunuz olmuş" ve "33%’lere varan indirimler" sloganları ile başlatmıştır.

Kurallar ve Koşullar
İndirim normal kiralama ücreti üzerinden hesaplanır, bu ücrete yakıt, ek sürücüler, ekstra çocuk koltukları ve diğer tüm vergi ve ücretler dahil değildir.
İndirim fırsatı 24 Aralık 2013 – 26 Ocak 2014 tarihleri arasında CDP 783494 promosyon kodu ile yapılan online veya telefon rezervasyonları için geçerlidir. Araç kiralama dönemi 02 Ocak 2014 - 30 Haziran 2014 tarihleri arasındadır.
İndirim fırsatı doluluk durumuna bağlı olarak, dünya çapında katılımcı lokasyonlarda geçerlidir.
İndirimler, araba grupları ve kiralama süresine bağlı olarak ülkeden ülkeye değişebilmektedir.
İndirimlerin uygulanması belirli dönemlerde kısıtlanabilir.
Bu indirim fırsatı Hertz tarafından sağlanan ya da Hertz’e bağlı herhangi başka bir kuruluş veya iş ortağının sunduğu diğer herhangi bir indirim, fırsat veya promosyon ile birleştirilemez.
İndirim fırsatı önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir ve herhangi bir zamana geri çekilebilir. Tüm araba kiralamaları Hertz kural ve koşullarına tabidir
Hertz Küresel İndirim fırsatı, Hertz tarafından sağlanan veya diğer kurumlarla ortak olan, Hertz iştirakleri veya iş ortakları dahil olmak üzere, çeşitli Hertz kanalları ve web siteleri üzerinden sunulmaktadır.
Bu teklif sadece Hertz için geçerlidir.
Daha detaylı bilgi, rezervasyon ve tüm kural ve koşullar için www.hertz.com web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder