5 Ocak 2014 Pazar

OTELZ. COM HIZLA BÜYÜYOR

OTELZ .COM ‘UN 2.000’İNCİ OTELİ RAMADA RESORT LARA OLDU


4 ayda Türkiye ‘den 2.000 otel ile kontrat imzaladı!Türkiye’nin en büyük çevirim içi otel rezervasyon sitesi otelz.com 4 ay gibi kısa bir sürede 2.000 otel ile kontrat imzaladı.Otelz.com Antalya Bölge Sorumlusu Murat Düzgören 2.000’inci otel olarak otelz.com ailesine katılan Ramada Resort Lara Otel adına Hoş Geldiniz plaketini Otelin Online Satış Sorumlusu Sayın Kağan Korkman’a verdi.

Murat Düzgören yaptığı açıklamada “ Kısa süre içerisinde elde edilen başarı, otelcilerin Türkiye’ye yepyeni bir vizyon açan bu yerli markaya verdikleri destek ile sağlandı. Hedefimiz Türkiye genelinde 8.000 konaklama tesisinin kapısını çalmaktır. Ramada Resort Lara Otele tekrar aramıza hoş geldin diyor ve bol kazançlı bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum. “ dedi.

İş seyahatleri için şehir otelleri, yaz tatili otelleri, kayak tatili otelleri, termal ve kaplıca oteller gibi Türkiye’de 8.000 konaklama tesisi ile anlaşmayı hedefleyen otelz.com, teknolojik altyapısı ve kullanıcı dostu bir otel rezervasyon sitesi olması ile dikkat çekiyor.

Otel arama motoru teknolojisinin başarılarının en önemli sırrı olduğunu belirten otelz.com yetkilileri, Dünya çapında başarılı olmuş bir çok iş modeli ve otel rezervasyon sitesini 2 yıldır analiz ettiklerini, bunlardan Türk insanın kültürel ve ahlaki değerlerine uygun olan özelliklerini  alıp daha da geliştirerek kendi sistemlerine uyguladıklarını dile getiriyorlar.

İster 5 yıldızlı bir otele, isterse  tatil köyüne, motele, pansiyona, hostele, aparta veya rezidence  gitmeye karar veren herkes otelz.com’un müşteri kitlesini oluşturuyor. Otelz.com ile  çalışan her konaklama tesisi, dünyanın ve ülkemizin değişik  noktalarından gelen dili, dini, milliyeti ve kültürü farklı misafirlerini bir arada ağırlamanın mutluluğunu yaşıyorlar.

Konaklama tesislerinin otelz.com’da yer almasını isteyen işletmecilerin   http://otelz.com/tesis-ekleme linkini tıklayarak açılan formu doldurmaları yeterli oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder