13 Kasım 2013 Çarşamba

BALIKEV MUTFAK 20 YILLIK DENEYİMİYLE NİSPETİYE’DE





Balıkev'den Yeni Konsept! Balıkev Mutfak 20 yıllık deneyimini Nisbetiye Caddesi’ne Taşıdı.Balık kültürünü baştan aşağı değiştirme misyonuyla 2007 yılında hizmet vermeye başlayan Balıkev, İstinye Park Aqua Florya ve City’s Mahalle şubelerinden sonra Etiler Nisbetiye Caddesi’de de yerini aldı. Ünlü mimar Ali Türker'in sihirli dokunuşlarıyla yaratılan mekânda balık yemenin rengi de konsepti de değişiyor. İç mimarisinde  renkli ahşap malzemeler kullanılarak tasarlanan mekan 80 kişilik oturma kapasitesiyle Etiler’e farklı bir soluk getiriyor.


Artık Etiler’de Sadece Et Yemek Zorunda Değilsiniz!
Sıcak salataları, balık köftesi, kremalı mantar soslu somon, balık çorbası ve diğer lezzet inovasyonlarıyla şehir hayatının temposuna uygun, sağlıklı bir beslenme vadeden Balıkev Mutfak, "Etiler'de artık sadece et yemek zorunda değilsiniz." diyor.


“En kaliteli balık en pahalısıdır” anlayışını tamamen  yerle bir eden Balıkev’de balık kokoreçten ahtapot tandıra kadar hiç tatmadığınız lezzetleri tatma imkanı bulabilirsiniz.


Deniz kıyısında balık yeme kültürü ve alışkanlığına alternatif getiren Balıkev, çok kısa bir sürede İstanbullular’ın uğrak noktası haline geldi.


Akşamları Boğaz’da balık yeme kültürüne karşın, günün her saatinde balık yenebileceğini yaratıcı menüsüyle ve bulunduğu lokasyonları ile kanıtlayan Balıkev, uygun fiyata dileyene klasik tatlar, dileyene yeni ve yaratıcı lezzetler sunuyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder